Flemming Olesen er tilbage hos Cool Gray

PUBLICERET: 21 November 2018
OPDATERET: 21 November

Flemming Olesen er tiltrådt som ny teknisk direktør hos Cool Gray, og er dermed en del af direktionen. Han afløser Carsten Damgaard, der fortsætter som teamleder i en stilling hos Novozymes.

Det er tredje gang Flemming Olesen melder sig under direktør Brians Hindses faner. Fra 1998-2004 var han produktionschef på TrykBureauet. Da TrykBureauet fusionerede med From & Co. i 2007 og blev til Cool Gray genindtrådte han i virksomheden som teknisk chef for denne gang at blive der i fire år.

Siden 2011 har Flemming Olesen været ansat i ledende stillinger hos bl.a. Klimax og Jørgen Windelev. Senest har Flemming Olesen været selvstændig konsulent og forretningsudvikler for en række forskellige firmaer.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01