Reproflex fortsætter udviklingen med nyt partnerskab

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 20 November 2018
OPDATERET: 20 November

Reproflex Scandinavia A/S er en af vores store prepressvirksomheder, der arbejder inden for emballageområdet. Virksomheden har gennem de sidste fem år været igennem en meget positiv udvikling, og er en professionel leverandør af data, prepress og digitalt producerede trykplader til emballageindustrien, står der i pressemeddelelsen.

Reproflex, der har adresse i Kolding, har hovedmarkedet i Skandinavien, men sælger også deres produkter i både Europa, Nordamerika og Mellemøsten. De leverer løsninger lige fra artwork, design, prepress, proofing og farvestyring til trykpladeproduktion. Virksomheden tilbyder også individuelle flexo-løsninger som fx SoftTone + og Bellisima DMS, som de har eksklusive rettigheder til for hele Skandinavien.

For at holde positionen og ikke mindst for at forblive en ledende og innovativ leverandør har Reproflex nu indgået partnerskab med VækstPartner Kapital. De to nuværende ejere, som er Søren Lund og Steen Madsen forbliver i virksomheden med hver 20 procent ejerandel, og de fortsætter i deres roller som henholdsvis COO og CEO.

– Vi har udviklet selskabet gennem dedikeret og innovativt arbejde med stærk kundeorientering og højt serviceniveau. Ambitionen er at fastholde denne udvikling og forblive en markedsledende leverandør, og samtidig accelerere vores vækst. Vi tror på, VækstPartner Kapital er den rette partner for os på den videre rejse, udtaler Steen Madsen.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01