Ny mand i spidsen for Esko

PUBLICERET: 15 November 2018
OPDATERET: 15 November

Mattias Byström er udnævnt til præsident for Esko med virkning fra den 1. januar 2019. Byström afløser Udo Panenka, som forlader virksomheden for at forfølge nye muligheder.

– Vi takker Udo for hans fremragende indsats til Danaher i løbet af de sidste ti år, herunder ledelsen af Esko siden 2015, udtaler Joakim Weidemanis, direktør for Danaher, Eskos moderselskab. Udo opbyggede Eskos forretning, der betjener varemærkeindehavere. Han tilførte koncernen nye muligheder med køb af MediaBeacon og BLUE, og indledte Eskos software migration til software-as-a-service (SaaS).

Mattias Byström medbringer over tyve års generel ledelseserfaring. Senest var han administrerende direktør for FlexLink, en global spiller inden for automatiseringsløsninger med en omsætning på mere end 300 mio. USD. Mattias Byström har tidligere arbejdet i Danaher-koncernen, bl.a. i i det, der var kendt som Danaher Motion.

– Med sin unikke ledelses- og teknologibaggrund er Mattias ideel til at lede Esko nu. Jeg er meget glad for at byde ham velkommen til Danaher og er begejstret for at placere ham i spidsen for denne vigtige forretning, der forenkler emballagens værdikæde, tilføjer Joakim Weidemanis.

Mattias Byström knytter selv følgende kommentar til sin nye stilling:
– Esko har et utroligt potentiale, fordi digitalisering, automatisering og integrationsmuligheder har fået fart i emballageindustrien de seneste år. Det er min prioritet at sikre, at Esko leverer stærkere innovation, som bliver mere og mere værdifuld for vores kunder.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01