OnPrint etablerer bureau for online markedsføring

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 October 2018
OPDATERET: 8 October

Per 1. oktober har OnPrint taget endnu et skridt på vejen i deres udviklingsstrategi. De har ansat Lars Qvist, der tidligere var selvstændig med Qvist Kommunikation, der havde til huse i Holbæk. Lars Qvist har en journalistbaggrund, og har haft mange forskellige kunder i hele Nordvestsjælland, som han har hjulpet med kommunikationsopgaver fra strategi, koncept, tekst og design til såvel det trykte som de sociale medier.

Gennem de seneste 10 år har Lars Qvist samarbejdet med OnPrint på freelance basis. Og gennem årene har han og Ib Hansen, OnPrints direktør og ejer, talt om et tættere samarbejde. Og nu var tidspunktet det rigtige for begge parter.

Ib Hansen fortæller, at det er tanken, at der oprettes en OnDigital-afdeling, som Lars Qvist skal stå i spidsen for.

OnPrint har gennem længere tid arbejdet på at etablere en afdeling, der kan levere især online-markedsføring til kunderne. Blandt andet har virksomheden i et års tid også tilbudt deres kunder video-løsninger. Nu ønsker de at kunne tilbyde kunderne endnu mere – ikke mindst inden for de sociale medier.

Lars Qvist tager ikke bare sine egne kompetencer med sig ind i det nye job. Han bringer også sit store netværk af samarbejdspartnere inden for design, videooptagelser og fotografering via droner med ind i OnPrint.

– Vi skal hjælpe kunderne med at kommunikere, hvad de er gode til. Og vi skal have historierne fortalt videre til kundernes kunder på en måde, så budskabet når målgruppen. Det kan være via Facebook, Google, video, pressemeddelelser – og gerne i sammenhængende kampagne, så indsatsen får størt mulig effekt forklarer Lars Qvist.

– Kunderne spørger ikke længere blot efter print eller akustikplader. Flere spørger ind til hele kommunikationspakken – inklusiv strategi og koncept., fortæller Claus Grundtmann Jensen, OnPrints salgsdirektør.

Lars Qvist og den kommende OnDigital-afdeling fører OnPrint over i gruppen af grafiske virksomheder, der bliver til kommunikationsvirksomheder.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01