Vink plast fejrer 50 års jubilæum

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 1 October 2018
OPDATERET: 1 October

Den 1. oktober er det præcis 50 år siden at starten på det, vi i dag kender som Vink Plast blev startet. Dengang under navnet Duka Plast. Stifterne af virksomheden var Sten Hother Sørensen, Svend Lindhardt og Anders Hallen Pedersen. De to førstnævnte kom fra den kendte Søren Christian Sørensen familie. Nok mere kendt fra virksomheden S.C. Sørensen A/S.

Det var tre forskellige typer. Anders Hallen Pedersen var studiekammerat til Svend Lindhart. Svend Lindhardt var hurtig, charmerende, inspirerende og ikke mindst visionær. Sten Hother Sørensen var den driftsorienterede. Anders Hallen Pedersen, der blev virksomhedens første administrerende direktør, var den der stod for kontakten til de første leverandører.

– Nogle kunder har været med lige fra start. Nogle har – som Vink Plast – fået nye navne. Men alle har mindst ét fælles træk – stor loyalitet over for Vink Plast. Det kan jeg kun tolke på én måde. At Vink Plast har været en god og innovativ leverandør, siger Jan Busk, der er business development chef  i en jubilæumsbog, der er produceret til anledningen

. Jan Busk er forfatter til bogen.

Print & Medier ønsker et stort tillykke med jubilæet og vender senere tilbage med en længere artikel om virksomhedens første 50 år.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder