God stemning og masser af netværk på Grakomdagen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 18 September 2018
OPDATERET: 18 September

Det er årets store netværksdag for Grakoms medlemmer. Dagen indledes med en times morgenmad med let levende musik. Stemningen er god og de fleste er positive, selv om mange fra den grafiske branche synes, august og september har været lidt stille. Og der “snakkes” på livet løs. Det er netværk på den bedste måde. Dagens tema er er “Medarbejderne”. Et velvalgt tema, for uden medarbejdere er der ingen virksomheder. Udstyret kan være nok så godt og effektivt, men det er medarbejderne, der gør forskellen.

Dagens første tre talere var Joachim B.Olsen, Simon Bitcliff fra engelske webmart og Lisbeth Knudsen. Simon Bitcliff  sagde blandt andet: Lad personalet lavet mest af det de elsker og mindst af det de ikke kan lide. Mål løbende personalet, så du kender deres indsats og styrker. Lisbeth Knudsen er formiddagens sidste taler. Pluk fra hendes indlæg:
Mange virksomheder vil dø af mangel på forandringsevne. Virksomhederne skal være i stand til at se hvor vi er om fem år.
Lederne har ansvar for at “tænke igennem” og handle. Bag enhver trussel gemmer sig en mulighed. Det gælder om at få øje på den.
Hvis chefen ikke er den bedste til at drive forandring, så skal der måske i stedet udnævnes en eller to andre til at gennemføre processen.
75 % af næsten alle virksomheders overlevelse er at forstå at udnytte ny teknologi.
Vær proaktiv, opfordrer Lisbeth Knudsen fra talerstolen her inden frokosten.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01