God stemning og masser af netværk på Grakomdagen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 18 September 2018
OPDATERET: 18 September

Det er årets store netværksdag for Grakoms medlemmer. Dagen indledes med en times morgenmad med let levende musik. Stemningen er god og de fleste er positive, selv om mange fra den grafiske branche synes, august og september har været lidt stille. Og der “snakkes” på livet løs. Det er netværk på den bedste måde. Dagens tema er er “Medarbejderne”. Et velvalgt tema, for uden medarbejdere er der ingen virksomheder. Udstyret kan være nok så godt og effektivt, men det er medarbejderne, der gør forskellen.

Dagens første tre talere var Joachim B.Olsen, Simon Bitcliff fra engelske webmart og Lisbeth Knudsen. Simon Bitcliff  sagde blandt andet: Lad personalet lavet mest af det de elsker og mindst af det de ikke kan lide. Mål løbende personalet, så du kender deres indsats og styrker. Lisbeth Knudsen er formiddagens sidste taler. Pluk fra hendes indlæg:
Mange virksomheder vil dø af mangel på forandringsevne. Virksomhederne skal være i stand til at se hvor vi er om fem år.
Lederne har ansvar for at “tænke igennem” og handle. Bag enhver trussel gemmer sig en mulighed. Det gælder om at få øje på den.
Hvis chefen ikke er den bedste til at drive forandring, så skal der måske i stedet udnævnes en eller to andre til at gennemføre processen.
75 % af næsten alle virksomheders overlevelse er at forstå at udnytte ny teknologi.
Vær proaktiv, opfordrer Lisbeth Knudsen fra talerstolen her inden frokosten.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand