IGEPA satser på visuel kommunikation

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 16 September 2018
OPDATERET: 16 September

IGEPA Group som blandt omfatter Signcom i Norden, har besluttet at sætte ekstra stort fokus på hele Visual Communication. Det sker ved at der indskydes udviklingskapital i Signcom-gruppen, som også får J. J. Hendriks som ny Commercial Director.

Med disse tiltag bliver Signcom kernevirksomheden for IGEPA i Norden.

– Det er en strategisk beslutning, at styrke Signcom Group og sikre at vi fortsat bliver den førende leverandør i Norden, fortæller Eiliv Hagen, Managing Director for Signcom Group.

J. J. Hendriks er hentet internt i IGEPA Group, hvor han har var Sales and Export Manager for LFP Supplies i Poster & Panel, der er en del af IGEPA Group. J.J. Hendriks har mere end 20 års erfaring inden for storformatverden.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01