Strandbygaard bliver et grafisk supermarked

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 September 2018
OPDATERET: 3 September

Bestseller i Brande har i mange år haft deres eget inhouse trykkeri. Det er nu fortid. Trykkeriet, Printhouse, er fra 1. september blevet overtaget af Standbygaard i Skjern, der ønsker at styrke produktionskapaciteten inden for POS-materialer i form af bannere, gulvreklamer, klistermærker, plakater, posters, udtillingssystemer, streamers, etiketter, vinduesfolier, akustikplader med print, vægdekorationer, figurskårne skilte, print på plader, emballageprøver, tapet med print, vinæsker, presenning, netbanner, stofbanner, beachflag, pavilloner, reklameflag, parasol, displaysystemer og …. ja, der kan løses næsten enhver tænkelig opgave inden for det store og brede POS-område.

Strandbygaard arbejder løbende på at kunne levere det kunderne efterspørger.

Ole Strandbygaard

– Vi skal være et grafisk supermarked, hvor der er fyldt op med alle de varer, kunderne har brug for inden for tryk og print på papir, krus, plader, store stofbannere eller slik, fortæller Ole Strandbygaard.

Strandbygaard har netop udvidet deres bygninger, så der er også blevet plads til en udvidelse af produktionen inden for bøger.

Virksomhedens ledelse er i øvrigt altid på udkig efter grafiske virksomheder, der fx står over for generationsskifte eller af anden årsag ønsker at fusionere deres forretning.

– Printhouse flytter i løbet af de næste seks måneder her til Skjern, og alle medarbejdere har fået tilbud om at flytte med. Og det har langt de fleste takket ja til. Men når vi ellers investerer i virksomheder, vil de ikke blive flyttet til Skjern. De skal derimod fungere som vores satellit-kontorer rundt om i landet, forklarer Ole Strandbygaard.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01