Scanpack afspejler stor aktivitet i emballagebranchen

PUBLICERET: 29 August 2018
OPDATERET: 29 August

Norden største emballagemesse, Scanpack, afholdes fra den 23.-26. oktober i Göteborg. Og hvis man ikke skulle være klar over det, så er emballagebranchen nok en af de brancher, der bruger flest ressourcer på produktudvikling og analyser af forbrugeradfærd. Det vil afspejle sig i messen, der afholdes over fire dage.

Udover en udstillerliste der er så lang, at jeg opgav at tælle dem, så er der ikke mindre end fire scener, hvorfra der afholdes foredrag om forskellige temaer: Superbrandscenen, Scanpack Academy, Speakers Stage og Visutech Digital Academy.

Superbrandscenne er helliget det helt store spillere, hvor du fx kan opleve Carlsbergs director of sustainability, Simon Boas Hoffmeyer, fortælle om bæredygtighedens betydning for et brand som Carlsberg. Et andet spændende indlæg kommer fra Isabel Rocher, der tidligere har været ansvarlig for Amazons emballage strategi i Europa og nu har dette ansvar hos DS Smith.

Scanpack Academy er af mere introducerende karakter. Her kan du man få en introduktion til begrebet Smart Industry, tryk, materialer, bæredygtighed, design, branding samt E-handel.

Speakers Stage er stedet hvor eksempler og Case Stories præsenteres. Her kan du finde inspiration til kreative emballageløsninger og mødes med en række forskellige eksperter.

Endelig har Visutech deres Digital Academy. Her vil blandt andre Peter Hauggaard fra Kartongbolaget fortælle om, hvordan digitalt tryk er fremtiden for brand owners – nu og her! Steven Widlic, fra Print House, vil dykke ned i, hvad forædling med metal kan gøre for dine tryksager.

Du kan læse mere og købe din entrebillet her.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder