Netværksarrangement med merværdi for branchen

PUBLICERET: 27 August 2018
OPDATERET: 27 August

For tredje gang mødes trykvirksomheder fra alle hjørner af Europa på Horizons FINISHING FIRST 2018 for at få mere viden om praksisorienterede efterbehandlingsløsninger. FINISHING FIRST afholdes den 18.-20. september i Quickborn lidt nord for Hamborg. Der vil være inspiration til at opnå en effektiv efterbehandling og få nye idéer til forretningsmodeller inden for både den digitale produktion og offsetproduktion.

– FINISHING FIRST har på kort tid udviklet sig til et netværksarrangement, som giver branchen ægte merværdi, siger Birgit Wienck, marketingchef hos Horizon GmbH.
I år har Horizon konstateret øget efterspørgsel fra kunder og partnere fra trykbranchen, som ønsker at få et kig ind bag efterbehandlings-kulissen og få informationer om de nyeste trends og teknologier.
– De fleste deltagere syntes sidste år rigtigt godt om præsentationen af forskellige forretningsmodeller og produktionskoncepter fra Tyskland og Europa, konstaterer Birgit Wienck.

Passionerede virksomhedsledere om fremtidens marked

Det er lykkedes Horizon Academy at engagere Ramona Weiß-Weber, direktør for trykkeriet Hubert & Co GmbH i Göttingen, til at holde et foredrag på FINISHING FIRST 2018. Hubert & Co har i 112 år været specialiseret i bogproduktion, under sit foredrag på FINISHING FIRST taler Weiß-Weber om temaet ”Digital bogproduktion – passionerede bogmennesker vover det digitale“.
Mens Ramona Weiß-Weber på den ene side giver praktiske eksempler fra den virkelige verden, vil Mina Smolej, Marketing Specialist fra Quadient Germany GmbH på den anden side give indblik i optimering af kundeoplevelsen på tværs af brancher. Som repræsentant for rådgivningsvirksomheden informerer hun om ”fremtidens kommunikation – skridtet ind i den digitale verden“ i Quickborn.

Herudover giver foredragsprogrammet baggrundsviden om fordelene ved automatiseringen af efterbehandlingen, og Horizons salgsleder Marisa Dütsch fortæller om ”efterbehandlingens nye rolle“ ud fra arrangørens synspunkt.

Vellykket samarbejde på tværs af systemer og virksomheder

De netværksbaserede systemers voksende betydning gør sig ikke kun bemærket inden for teknikken, men kommer også til udtryk ved, at der er en stor åbenhed over for at samarbejde i branchen. Således har Horizon Academy igen indgået samarbejde med kendte partnere til FINISHING FIRST 2018 som fx virksomhederne Fujifilm, HP, Canon, Ricoh, Xerox, Crown van Gelder, Ultimate TechnoGraphics, Screen og Hunkeler. Som et eksempel på et vellykket samarbejde præsenterer Horizon og Hunkeler produktionen af en variabel foldet flyer, en interessant anvendelse til direct marketing fra området rulle-inkjet. Andre tekniske highlights på FINISHING FIRST 2018 omfatter en ny version af en fuldautomatisk bogbindingslinje med den højeffektive limbinder BQ-480.

Sin styrke inden for offset-efterbehandling viser Horizon med præsentationen af den modulopbyggede limbinderlinje CABS-4000S. I dette segment har Horizon oplevet en tydeligt stigende efterspørgsel på alle markeder. I år har virksomheden allerede opstillet to CABS-6000-bogbindingslinjer i Skandinavien – med sine 17 tænger og en ydelse på 6000 bøger per time er det det mest effektive system i sortimentet.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand