PIA: Primefire får en betydelig indvirkning på branchen

PUBLICERET: 22 August 2018
OPDATERET: 22 August

Printing Industries of America (PIA), verdens største grafiske brancheforening, har tildelt den industrielle inkjet printer Primefire 106 fra Heidelberger den prestigefyldte InterTech Technology Award for 2018. Heidelberg er dermed den producent i branchen med flest InterTech Technology Awards med ikke mindre end 39 af slagsen.

– Med InterTech Technology Awards anerkender vi de virkeligt innovative teknologier, der forventes at få en betydelig indvirkning på vores branche, siger Jim Workman, vicepræsident for PIAs Center for Teknologi og Forskning. – Mindre end halvdelen af ​​de nominerede i årets prisuddeling opnåede en pris, men Primefire 106 opfyldte klart betingelserne.

Primefire 106 er det første kommercielt tilgængelige industrielle inkjet printer i formatet 70 x 100 cm. Den er designet til at give emballageproducenterne muligheden for at tilføre ekstra værdi til hver eneste producerede emballage, samt at opnå kortere time-to-market med deres produkter. Med 7-farve print og en enestående farveregistrering kan der både printes variable data og tilføjes unikke sikkerhedsfunktioner til bekæmpelse af forfalskninger ved at gøre hver boks unik og sporbar.

Primefire tilbyder en oplsøning på 1.200 x 1.200 dpi med produktionshastigheder på op til 2.500 ark i timen og er designet til at kunne præstere op til 1,5 millioner ark pr. måned. Som en modulopbygget platform giver det digitale tryksystem mulighed for yderligere hastighedsforøgelser og funktionsopdateringer uden at skulle udskifte trykpressen.

– Primefire er starten på en ny æra inden for digital trykteknologi, siger Dan Maurer, Vice President for Digital Product Management for Heidelberg Nordamerika. – Vi er meget stolte af at blive anerkendt af Printing Industries of America for den prestigefyldte InterTec Technology Award i år. Dette er en spændende tid for industrien, og vi er ivrige efter at se, hvordan denne nye teknologi vil påvirke branchen og vores kunder i de kommende år.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01