EFI og Duplo binder enderne sammen

PUBLICERET: 22 August 2018
OPDATERET: 22 August

EFI og Duplo har har løftet sløret for en ny tidsbesparende integration mellem EFIs Fiery Production Workflow og Duplo’s perforerings-, bukke- og skæremaskiner. Dette nye samarbejde giver mulighed for effektivt at udnytte al produktionsinformation i færdiggørelsestrinnene.

– EFI og Duplo kunder vil helt sikkert spare tid ved at eliminere behovet for manuel dataindtastning og opsætning af efterbehandlingsstationen ved at kunne overføre data fra Fiery’s digitale workflow, siger Peter Dyson, produktansvarlig hos Duplo International Ltd.
– Vores samarbejde i udviklingen af denne automatiserede løsning vil også reducere risikoen for menneskelige fejl. Derudover har brugerne nu mulighed for hurtigt at verificere et jobdesign ved at køre en dummy igennem færdiggørelsen inden trykningen.

Duplos  perforerings-, bukke- og skæremaskine, DC-746.
Duplos perforerings-, bukke- og skæremaskine, DC-746.

Automatisk visning af perforerings-, bukke- og skærestreger

Løsningen er allerede nu tilgængelig til DC-746-serien og vil senere komme til DC-646-serien. Ved at forbinde de forskellige Duplo-enheder med Fiery Impose-softwaren, får brugerne en automatisk genereret, præcis visning af, hvor perforeringer, bukkestreger og skæring vil ligge i forhold til printjobbet. Brugerne kan også gemme layouts som skabeloner for at automatisere fremtidige job. Ved hjælp af Fiery Impose’s stregkodestøtte kan brugerne indlæse allerede printede job direkte i DC-646 og DC-746 og lade efterbehandleren udføre automatisk opsætning af jobbet baseret på stregkoden.

– Manuel håndtering i digitale produktionsprocesser skaber flaskehalse, så denne nye integration mellem Fiery og Duplo er vigtig for kunderne, siger Georg Hollenbach, seniorleder for Fiery salg i Europa. – Dette er et eksempel på, hvordan Fiery-løsninger rækker udover selve printprocessen, og gør det muligt for kunderne at være mere produktive og rentable.

Den nye integrationsfunktion er i øjeblikket tilgængelig via en firmwareopdatering, der leveres online til Duplo DC-746s PC Controller-software. Støtte til Duplo DC-646 vil være tilgængelig senere i år.

Skærmbillede af EFI Fiery Impose.
EFI Fiery Impose layout med Duplo Express video link.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder