Nyt netværk til emballage- og kartonnageproducenter

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 13 August 2018
OPDATERET: 13 August

Det er brancheforeningen Grakom, der er initiativtager til det nye netværk, som er for alle der arbejder med emballage og kartonnage, der går og savner et forum for læring, udvikling og drøftelse af de særlige forhold, der knytter sig til udvikling, production og salg.

Der er mange lovgivningskrav at holde styr på samtidig med at produkterne har stor bevågenhed fra andre grupper I samfundet, ikke mindst med hensyn til miljødebatten.

I et branchenetværk kan disse emner diskuteres og drøftes, og der vil også blive mulighed for at nørde, udvikle og udveksle erfaringer.

Som medlem af netnetværket vil man blive inviteret til fire fagrelevante møder årligt. Det første finder sted den 22. august I år. Temaet er Fødevarekontaktmeterialer og genbrug, ny farvelovgivning fra EU og GMP-guide for emballageproduktion.

Tilmeldingsfrist til første mode er 22. august til mrk@grakom.dk

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder