Display Graphics Supply har vokseværk

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 August 2018
OPDATERET: 8 August

Hos Display Graphics Supply – DGS – oplever de en positiv vækst. Ikke mindst er efterspørgslen på Epson SureColor-serien (SC-S80600) populær hos kunderne, fortæller virksomhedens indehaver Preben Bech.

Preben Bech, indehaver af Display Graphics Supply

– Udviklingen i det hele taget, har gjort det nødvendigt med mere personale. Vi er et godt lille team, som foruden mig selv består af Mette Bech Elsgaard, der er ansvarlig for alle marketingaktiviteter og Arne Madsen, der er produktansvarlig. Og her i sommer bød muligheden sig for at ansætte Christel Juhl Meinhardt. Den chance kunne vi ikke undlade at reagere på. Vi har derfor per 1. august budt Christel velkommen som vores nye salgsansvarlige.

– Vi har fortsat vækstplaner for DGS. Vi ser en positiv udvikling, specielt på samarbejdet med Epson, men også på vores mediesalg, som vores kunder er glade for. Poli-Tape Vinyl vinder også mere og mere ind hos vores kunder, da de har opdaget en høj kvalitet vinyl til en god markedspris. Natura printmedier, hvor vores Smooth roll up film er populær, sælger også fortsat rigtig godt, fortæller Preben Bech.

Christel Juhl Meinhardt har en baggrund fra internationale virksomheder

Christel Juhl Meinhardt har en baggrund inden for den grafiske branche fra senest Konica Minolta og tidligere fra Neopost. Begge større internationale organisationer. Vi har derfor spurgt Christel, hvilke fordele hun ser ved at arbejde i en mindre dansk organisation.

Christel Juhl Meinhardt, ny salgsansvarlig hos Display Graphics Supply

– Jeg syntes fordelene ved at arbejde i en mindre organisation, fx er er kommandovejen, der ikke er så lang som i en koncern. Dernæst er der lidt mere medbestemmelse, og det er frihed under ansvar. Selvfølgelig er det ikke bare at læne sig tilbage, der skal arbejdes med produkterne og vores kunder og emner skal introduceres for disse ting. Dette vil være en konstant dagligdag.

Lige nu er Christel i gang med at blive klogere på DGS, og besøge både eksisterende og nye kunder.

– Vi skal have solgt noget hardware i form af Epson på printersiden samt Graphtec som supplement til printerne. Så kunderne opnår en effektiv produktion. Toppen af dette bliver, at vi så kan servicere kunderne med medier og blæk, fortæller Christel og fortsætter:

– Der skal løbes stærkt, og jeg mener, det betyder meget, at vi fremstår professionelle, fleksible og interesseret i vores kunder, således at der er en fælles loyalitet.

Jeg skal dække hele Danmark, og det håber jeg at klare på god vis. Meget kan jo klares via mail og de sociale medier, men jeg glæder mig til at komme hele vejen rundt! Generelt skal vi ud og råbe højt om vores kompetencer, slutter Christel vores samtale.

Fremtiden kan være svær at forudse

Som afslutning på samtalen med Christel Juhl Meinhardt og Preben Bech, stillede jeg spørgsmålet: Hvad er de største udfordringer, I som leverandør til skiltebranchen står over for i dag?

– Det vil altid være en udfordring af forudse fremtiden og præsentere markedet for de sidste nyheder.DGS arbejder konstant på at tilpasse sig udviklingen og har da også for et år siden lanceret www.dgs-shoppen.dk, hvor kunderne kan handle online med et login, til lige netop deres sider på shoppen, slutter Preben Bech vores samtale.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01