Skabertrang og Buchs går sammen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 August 2018
OPDATERET: 6 August

To markante jyske virksomheder inden for kommunikation søger sammen for at stå endnu stærkere. Det er Buchs i Randers, der blandt andet også har produktionsvirksomhed i Vietnam, der slår sig sammen med Silkeborgvirksomheden Skabertrang, der ligesom Buchs tilbyder både de kreative bureauløsninger og grafisk produktion af tryksager.

Sammenlægningen sker ved at Buchs A/S har købt tidligere administrerende direktør, Torben Drejer Jensens andel af Skabertrang. Torben Drejer Jensen fratræder i forbindelse med salget sin stilling.

Fortsætter under to navne, men alligevel i et tæt samarbejde

Skabertrang fortsætter som selvstændigt selskab med det nuværende brandnavn og kontor i Silkeborg, og administrerende direktør Jesper G. Nørgaard og kontaktdirektør Søren Vestergaard vil fortsat stå for den daglige ledelse. Begge fortsætter også som medejere af selskabet.

Selv om virksomhederne fortsætter under eget navn er der udvalgt en række medarbejdere fra begge virksomheder, der skal stå for det nye samarbejde på tværs.

– Med den nye konstellation får vi en endnu bredere palet af kreative og strategiske kompetencer at vælge ud fra, og ved at sammensætte teams på tværs af faggrænser og afdelinger kan vi nu levere endnu stærkere løsninger for vores kunder, fortæller kontaktdirektør Thomas Søby fra Buchs.

Forventer at blive endnu mere konkurrencedygtige – og med mange specialkompetencer

– Den nye sammensætning af ejerskab og fælles kompetencer åbner op for helt nye konkurrencemæssige fordele, fordi vi nu kan levere på et endnu højere niveau overfor vores kunder. Med denne konstellation kombinerer vi størrelse med specialkompetencer og solidt branchekendskab, udtaler Henrik Olesen, Buchs administrerende direktør.

Hos Skabertrang ser kontaktdirektør Søren Vestergaard frem en en unik sammensætning af digitale kompetencer indenfor for eksempel UX-design, CMS, SEO, Social Media og online markedsføring, men også stærke klassiske kompetencer indenfor strategi, branding og art direction. Og Skabertrangs administrerende direktør Jesper G. Nørgaard siger:

– Vi ser det også som en fordel, at vi hos Skabertrang får mulighed for at benytte Buchs’ produktionsapparat i Vietnam og Buchs’ eget trykkeri og skilteafdeling i Randers.

Sammen vil de to virksomheder råde over 50 medarbejdere samt 45 medarbejder i Vietnam-virksomheden Minh Graphic, som ejes af Buchs og Envision Agency.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01