Jan, Steen og Kenneth gør det godt

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 July 2018
OPDATERET: 5 July

De tre herrer repræsenterer Konica Minoltas production print-afdeling i Danmark, og de bærer de fulde navne  Jan Johansen, Steen Berner Sørensen Vevest og Kenneth Rasmussen. De har netop været en tur i Japan for at modtage prisen for det land i Europa, der har øget salget mest inden for Accurio Press-modellerne C3070 og C3080 samt C6085 og C6100.

Prisen blev givet til danske Konica Minoltas PP-hold for at opnå en flot 2. Plads.

– Ja der er vind i sejlene, fortæller Konica Minoltas marketingchef Jesper Sommer, og salgschef Steen Berner Sørensen Vevest fortsætter:

– Og vores maskiner performer. Og ikke mindst har vi et team af serviceteknikere, der sørger for at hver eneste maskine kører hver eneste dag.

– Det er flot, at vi som et lille land kan være med i sådan en konkurrence,  lyder det med et smil fra Steen Berner Sørensen Vevest.

– Ja, det er teamwork og intet er stærkere end det svageste led, slutter Jesper Sommer.

Herfra også et tillykke med resultatet. Det var i øvrigt Slovakiet, der løb med 1. Pladsen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01