Jan, Steen og Kenneth gør det godt

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 5 July 2018
OPDATERET: 5 July

De tre herrer repræsenterer Konica Minoltas production print-afdeling i Danmark, og de bærer de fulde navne  Jan Johansen, Steen Berner Sørensen Vevest og Kenneth Rasmussen. De har netop været en tur i Japan for at modtage prisen for det land i Europa, der har øget salget mest inden for Accurio Press-modellerne C3070 og C3080 samt C6085 og C6100.

Prisen blev givet til danske Konica Minoltas PP-hold for at opnå en flot 2. Plads.

– Ja der er vind i sejlene, fortæller Konica Minoltas marketingchef Jesper Sommer, og salgschef Steen Berner Sørensen Vevest fortsætter:

– Og vores maskiner performer. Og ikke mindst har vi et team af serviceteknikere, der sørger for at hver eneste maskine kører hver eneste dag.

– Det er flot, at vi som et lille land kan være med i sådan en konkurrence,  lyder det med et smil fra Steen Berner Sørensen Vevest.

– Ja, det er teamwork og intet er stærkere end det svageste led, slutter Jesper Sommer.

Herfra også et tillykke med resultatet. Det var i øvrigt Slovakiet, der løb med 1. Pladsen.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand