Ny produkt specialist til Roland DG storformat

PUBLICERET: 2 July 2018
OPDATERET: 2 July

Roland DG North Europe udnævner Jesper Jørgensen som ny Produkt Specialist inden for storformat.

Jesper Jørgensen medbringer syv års erfaring i at arbejde med Roland DG-produkter. Han bliver medlem af Roland DG Nord-Europa produktledelse og projektgruppe. Det sker for at han kan støtte forskellige interne afdelinger og projekter med sin tekniske ekspertise.

I Roland DG Nord-Europa er de glade for, at den tidligere Roland DG-medarbejder Jesper Jørgensen har sluttet sig til virksomheden fra den 1. juni 2018. Fra 2004 til 2011 var han produktspecialist og leder hos Roland DG. Han vender nu tilbage efter syv år som selvstændig virksomhedsejer. Derudover har Jesper Jørgensen 17 års erfaring fra den grafiske industri, herunder fem år hos Heidelberg som prepress supporter og color management specialist.

Ved at tilføje af Jesper Jørgensen til produktledelsen og projektgruppen bygger Roland DG videre på et allerede stærkt og vidende team. Jesper Jørgensen vil være baseret på Roland DGs kontor i Allerød, Danmark, der servicerer de 22 lande, som alle sorterer under Roland DG Nord-Europa.

Jesper Jørgensen siger: – Jeg er meget glad for at være tilbage i Roland DG og ser frem til at arbejde med alle de spændende produkter, såvel som samarbejdet med alle vores kunder og partnere.

Jesper Jørgensen vil støtte Roland DG Nord-Europa Salgs-, Marketing- og Serviceafdelinger samt eksterne partnere og slutkunder. Det sker ved at gennemføre test, demonstrationer og uddannelse på Roland DGs storformat farveprodukter. Han vil også være stærkt involveret i at identificere nye forretningsmuligheder og sammenhængende produktudvikling.

Projektdirektør Pavel Kuzmenko siger: – Jeg er meget glad for at byde Jesper Jørgensen velkommen til produktledelsen og projektafdelingen. Hans tekniske færdigheder og omfattende erfaring samt hans dybtgående markedskendskab vil være gode og værdifulde aktiver for Roland DG.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01