Lasertryk kommer ud af 2017 med endnu et flot overskud

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 26 June 2018
OPDATERET: 26 June

Overskuddet er efter skat på 22 millioner. Det er et mindre fald i forhold til resultatet for 2016, hvor de kom ud med 24 millioner.

Der har været en vækst i omsætningen, som nu har rundet 400 millioner kroner.

Det mindre fald i resultatet skyldes ifølge Esben Mols Kabell, at virksomheden gennem flere år har opkøbt konkurrenter, og det er omkostninger i forbindelse med flytning af disse virksomheder, der sætter sit aftryk i resultatet, udtaler han til Finans.

Det forventes dog at investeringerne i konkurrerende trykkerier vil have en positiv effekt på resultatet i indeværende år.

80/20-reglen gælder også hos Lasertryk

– Vi kommer til at fokusere endnu mere på vores mest populære produkter. Vi ligner andre på den måde, at 20 pct. af vores produkter bidrager med 80 pct. af omsætningen. Det man også kalder 80/20-reglen. Derfor kommer vi rent strategisk til at optimere vores indsats i forhold til standardtryksager frem for mængden af nye og sjove produkter. Vi skal fokusere der, hvor vi er bedst og leverer optimal værdi for kunderne, står der i den pressemeddelelse, der er udsendt.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01