Horizon forbereder sig på den digitale transformation

PUBLICERET: 20 June 2018
OPDATERET: 20 June

Horizon, som er blandt de førende producenter af systemer til grafisk efterbehandling, tager udfordringen op med den digitale omstillings- og koncentrationsproces i trykbranchen.

For at møde udfordringerne på det vigtige europæiske marked og styrke samarbejdet i Horizon gruppen er der sammensat et nyt ledelsesteam i Horizon GmbH med sæde i Quickborn ved Hamburg.

Yoshihiro Oe (54) blev udpeget til ny direktør for Horizon GmbH i Tyskland med virkning fra 9. maj 2018. Yoshihiro Oe har i mere end 30 år varetaget ledende positioner på virksomhedens hovedsæde i Japan og samtidig været ansvarlig for de globale aktiviteter inden for salg og marketing som General Manager of Global Business hos Horizon International.

Timm Edelhoff (37) skal i egenskab af General Manager of Operations understøtte ledelsen under styringen af de daglige aktiviteter og under videreudviklingen af virksomhedsprocesserne. Virksomhedsøkonomen har arbejdet for Horizon siden 2009 og påtager sig nu ansvaret for alle de operative aktiviteter efter at have varetaget ledende funktioner inden for logistik og organisation.

Marisa Dütsch (39) bliver fremover ansvarlig for salgsorganisationen i Horizon i Tyskland, Østrig og Ungarn. Bogbindingseksperten har 10 års erfaring som produktmanager hos Horizon og bliver nu udpeget som salgsleder. Hun kommer i denne funktion til at lede direkte salg og produktmanagement.

Paul Jakobson (61), har fungeret som Sales Manager Nordic siden markedsudvidelsen til Nordeuropa, er herudover udpeget til Advisory Director for Horizon GmbH. Jakobson har i 35 år arbejdet med og for Horizon, først som handelspartner i Skandinavien og senere som konsulent for forretningerne i Europa.

– Det europæiske marked har en særlig betydning for væksten og den fremtidige stabilitet i Horizon gruppens forretninger, forklarer Eijiro Hori, indehaver og administrerende direktør for Horizon Japan.
– For at vi kan udvide vores aktiviteter kontinuerligt ønsker vi at styrke handlen særligt i Tyskland og i de nordiske lande. Med det nye ledelsesteam i Horizon GmbH kan vi også fremover tilbyde vores kunder en fremragende og pålidelig service inden for den grafiske efterbehandling.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01