Er onlineprinters på vej med en børsnotering?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 May 2018
OPDATERET: 28 May

Rygter, der også har været bragt på Reuters, siger, at OnlinePrinters er på vej til en børsnotering. Den tyske printvirksomhed, der også købte Lasertryk.dk sidste år, siges at have en værdi omkring 500 millioner euro. Onlineprinters ejer også Solopress i England.

Ifølge Reuters siger en talsperson fra virksomheden, at de overvejer forskellige finansieringsmuligheder, og en børsnotering er en af  mulighederne.

Esben Mols Kabell fra Lasertryk.dk

Jeg har spurgt Esben Mols Kabell fra Lasertryk.dk, om han kender noget til rygtet, og svaret var helt som forventet.

– Jeg har også læst om det på Reuters, men har ikke nogen kommentarer.

Det oplyses, at firmaet Rothschild er rådgiver for Onlineprinters ved børsnoteringen. Virksomheden Bregal Unternehmerkapital er hovedkapitalindehaver i Onlineprinters. Rothschild eller Bregal har heller ingen kommentarer til børsplanerne, så vi må væbne os med tålmodighed, før vi kan berette mere om rygtet, der kom på Reuters først i maj måned.

Omsætningen i Onlineprinters-virksomheden lå på omkring 200 millioner euro i 2017. Virksomheden beskæftiger 1.400 medarbejdere, halvdelen af dem arbejder i Tyskland.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand