Er onlineprinters på vej med en børsnotering?

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 28 May 2018
OPDATERET: 28 May

Rygter, der også har været bragt på Reuters, siger, at OnlinePrinters er på vej til en børsnotering. Den tyske printvirksomhed, der også købte Lasertryk.dk sidste år, siges at have en værdi omkring 500 millioner euro. Onlineprinters ejer også Solopress i England.

Ifølge Reuters siger en talsperson fra virksomheden, at de overvejer forskellige finansieringsmuligheder, og en børsnotering er en af  mulighederne.

Esben Mols Kabell fra Lasertryk.dk

Jeg har spurgt Esben Mols Kabell fra Lasertryk.dk, om han kender noget til rygtet, og svaret var helt som forventet.

– Jeg har også læst om det på Reuters, men har ikke nogen kommentarer.

Det oplyses, at firmaet Rothschild er rådgiver for Onlineprinters ved børsnoteringen. Virksomheden Bregal Unternehmerkapital er hovedkapitalindehaver i Onlineprinters. Rothschild eller Bregal har heller ingen kommentarer til børsplanerne, så vi må væbne os med tålmodighed, før vi kan berette mere om rygtet, der kom på Reuters først i maj måned.

Omsætningen i Onlineprinters-virksomheden lå på omkring 200 millioner euro i 2017. Virksomheden beskæftiger 1.400 medarbejdere, halvdelen af dem arbejder i Tyskland.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01