Design med Hexis

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 21 May 2018
OPDATERET: 21 May

På sidste års Fespa lancerede Hexis deres Wood-laminat kollektion, som er specielt velegnet til alt inden for dekoration. Den serie kom på et tidspunkt, hvor der blev mere og mere fokus på brugen af print inden for interiør og dekoration. Det fokus er ikke blevet mindre i løbet af det seneste år. Og på dette års Fespa var der enormt stort fokus på dette område.

Det var der også på Hexis-standen, hvor de kunne fortælle, at der nu ligger en række baggrundsdesigns på deres Hexperience-website. Her kan man gratis downloade en serie af kreative ideer, der kan printes på Hexis materialer – også gulvlaminater og wallpaper. Det er en meget simpel proces. Der er blot fem trin ?

– Det er et unikt produkt for vores kunder, og det er med til at vise, at Hexis ikke bare er en leverandør. Vi er er også producent. Og vi udvikler løbende nye tiltag, der kan hjælpe vores kunder i deres hverdag, lyder det fra Hexis.

Her er det Hexis’ nordiske chef, Patrik Martinsson, vi har fanget på deres Fespa-stand

På Hexis-standen blev der også præsenteret nogle nyheder. Blandt andet nye gulvlaminater. GFLi130, som er en slidstærk anti-slip laminat, der kan bruges i butikker, shoppingcentre, museer og hoteller for nu blot at nævne nogle muligheder.

Et andet produkt er GFLX210, som er en indoor og outdoor laminat, som fx kan benyttes i parkeringshuse, på trapper, fortove og stationer.

VCSR201DP – det er nogle skønne mundrette navne, der er lige til at huske ? – er et materiale, der kan tåle lave temperaturer, som fx på et skisportssted.

Hexis oplyste, at der kommer flere og flere forespørgsler – ikke mindst fra store kunder – på PVC-fri produkter, og i løbet af kort tid er de klar til markedet.

Herudover oplyste Hexis, at det går godt, også i Danmark.  Så godt, at de skal bruge flere sælgere. En til Nordjylland og en til Sjælland.

Læs videre

Antalis satser stort på relanceringen af kendte varemærker

Forestil dig en verden uden Conqueror? Nej vel, det kunne Antalis heller ikke!
creative-papers_847x401

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Nyt mediehus samler kræfterne

AGI Publishing House, som udgiver nærværende nyhedsbrev i Danmark, slår sig sammen med emballagemagasinet nord emballage og onlinemediet Packnews.
sammenlægning

Falder papirpriserne i 2023?

2022 var præget af megen turbolens på papirmarkedet. Flere fabrikker omlagde deres produktion, lukkede midlertidigt eller permanent og nogle gik konkurs. Andre har lavet et større udsalg i håbet om, at nogle vil investere i en papirfabrik.
kvarnsveden

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder