Datagraf Communications skifter navn

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 16 May 2018
OPDATERET: 16 May

Datagraf Communications med rødder i det århusianske trykkeri Datagraf, har mere end 30 år på bagen, og de har i mange år haft afdeling også i København.

Som navnet siger, arbejder de med kommunikation og indhold. Og kunderne tæller en række organisationer, virksomheder og brands, som de har hjulpet med at udvikle indholdskoncepter og fortællinger for.

Datagraf Communications er i dag ejet af Aller koncernen, som også ejer det svenske bureau OTW – Off the Wall. De har kontoret i Stockholm, Göteborg og Malmø. Nu bliver de to contentbureauer slået sammen til ét under navnet OTW.

Adgang til førende indholdsstrateger og historiefortællere

Med sammenlægningen bliver OTW et af Nordnes største contentbureauer. Og udviklingen af fortællinger er stadig produktet. Men nu bliver det muligt at tilbyde endnu bedre rådgivning, da der bliver adgang til førende indholdsstrateger og historiefortællere. Endvidere giver den tætte relation til Aller mulighed for at trække på en omfattende analyseafdeling,lyd- og videoproduktion og event med mere.

OTW fortsætter med alle eksisterende afdelinger med Annette Bach, der siden 2017 har været adm. direktør i Datagraf, som ny adm. direktør for hele den nye store OTW-organisation.

– Vi vil skabe fortællinger, så vores kunder kan skabe forandring – uanset om de bliver fortalt i et magasin, på video, som podcast, via de sociale medier eller på en anden af de utallige platforme, som virksomheder og organisationer har til rådighed i dag, fortæller Annette Bach.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01