Danskudviklede VR15 og WT17 var igen med på Fespa

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 16 May 2018
OPDATERET: 16 May

Tilbage på Fespa i 2016, var det første gang Vikiallo var repræsenteret med en stand, hvor fokus var på det produkt som de er general agent for. Vinyl removeren VR15, som monteres på storformat arbejdsborde, og sparer rigtig meget tid på oppilningsarbejdet. Sidste år på Fespa havde Vikiallo også den nye Transfer Weeder WR17 med.

På trods af produkternes forholdsvis korte levetid er der allerede installeret omkring 500 enheder rundt omkring i verden.

Skal udbrede kendskabet og finde forhandlere

Og selv om det på ingen måde er hovedformålet med at udstille de to produkter på Fespa, så er der allerede på messens første dag ved frokostid, da jeg besøger dem, godt gang i salget, og de første par stykker er i hus. Da jeg møder Vikiallo-folkene igen, da messens første dag er overstået, er de ovenud tilfredse. Salget stoppede langt fra ved de første par stykker. Det blev til mange flere.

Men det vigtigste for dem er stadig at udbrede kendskabet til produkter og finde forhandlere. De har allerede en del forhandlere rundt om i verden, blandt andet også så langt væk som i New Zealand og Australien. Effektiviseringen og den tidsmæssige besparelse er interessant uanset hvor i verden man befinder sig. Oppilningsarbejdet bliver også mere sikkert.

Produktet er udviklet i Danmark af Thomas Sandgaard

Thomas Sandgaard mente at det måtte være muligt at automatisere oppilningsarbejdet. Det førte til VR15.

Det er Thomas Sandgaard fra Sandgaard Skilte, der står bag udviklingen af først VR15 og siden TW17. I forbindelse med sit arbejde i skiltevirksomheden fik han ideen til at det manuelle oppilningsarbejde måtte kunne gøres automatisk.

Det førte til først udviklingen af VR15 og senere TW17. Og Thomas Sandgaard afslører, at der er en trejde på trapperne. Prototypen er klar, og han forventer, at Vikiallo kan lancere den nye løsning primo 2019. Hvad den går ud på, vil Thomas Sandgaard endnu ikke afsløre, så vi må væbne os med tålmodighed.

I dag er Sandgaard Skilte et udviklingsfirma. Der samarbejdes også med Zünd og RollsRoler om helt kundetilpassede versioner. Det er som nævnt Vikiallo, der er general agent for produkterne.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand