Ny Versafire til produktions-segmentet

PUBLICERET: 8 May 2018
OPDATERET: 8 May

I marts introducerede Heidelberg næste generation af deres tonerbaserede digitalprintere. Først kom Versafire EV, som er møntet på det mere kreative marked med flere specialfarver udover de gængse CMYK. Nu kommer Versafire EP. En ren CMYK-løsning, der er mere fokuseret på produktivitet.

Begge maskiner er baseret på Ricohs Pro C9200-serie, men er udstyret med Heidelbergs egen Prinect DFE (Digital front End). Prinect er udviklet til at arbejde i miljøer med både traditionel og digital produktion og giver, ifølge Heidelberg selv, et meget enkelt og overskueligt prepress workflow.

Nye medietyper og størrelser

Betatester Martin Unterleider fra Unterleider Medien Gruppe fortæller om sit indtryk af maskinen:
– Versafire EP er præget af høj brugervenlighed blandt andet takket være den nye Prinect DFE. For første gang er vi nu i stand til at printe på struktureret papir i høj kvalitet. De nye bannerstørrelser på 1,030 mm i duplextilstand og 1.260 mm i simplex-tilstand muliggør et væld af nye applikationer. Vi kan for eksempel nu udskrive en 8-siders flyer på begge sider og med individuel tilpasning i en arbejdsgang, noget der ikke tidligere var muligt i denne papirlængde.

Versafire EP producerer 115 eller 135 A4 sider i minuttet, og kan behandle papirer op til 450 gram pr. m². Den automatiske inline-kalibrering sikrer høj farvekonsistens. Den har desuden mekanisk sideregistrering, hvilket sikrer den bedst mulige pasning. Versafire EP fås som 4-farveprinter og vil være tilgængelig i Europa fra juni, og på andre markeder kort tid efter.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01