KLS PurePrint blander sig med toppen af verdenseliten

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 May 2018
OPDATERET: 8 May

At KLS PurePrint har valgt at gøre miljøet til deres USP, er nok kendt af de fleste i den grafiske branche. Virksomheden har i snart rigtig mange år arbejdet med at mindske deres miljøpåvirkning. Og siden 2009 har de udelukkende anvendt 100 procent vedvarende energi og været CO2-neutrale.

KLS PurePrint har siden 2015 været Cradle-to-Cradle certificeret. Der er ikke tale om et produktmærke, men en certificering, der tager højde for hele produktets livscyklus. Hele virksomheden skal derfor leve op til strenge krav om bæredygtighed på fem områder for at blive certificeret, skriver de på deres hjemmeside.

Inden for Cradle-to-Cradle er der fem niveauer – fra Basic til Platin. Som den tredje virksomhed i hele verden er KLS PurePrint nu Platin-certificeret. Stort tillykke ønsker Print & Medier. Vi er da lidt stolte af jer J

Nye certificerede materialer

Hos KLS PurePrint arbejder de hele tiden på at udvikle og certificere nye materialer. De nyeste er PurePrint Gloss, PurePrint Coated Volume, som er velegnet til fx magasiner eller kataloger. PurePrint Cardboard Double-sided er en karton, der er bestrøget på begge sider, og PurePrint Folding Box Board (GC2) til emballage, er også nye materialer, udviklet af KLS PurePrint i samarbejde med de eneste to andre trykkerier i verden, der er Cradle-to-Cradle certificerede.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder