Hurtigere brochurefremstilling med kombinerede arbejdsgange

PUBLICERET: 8 May 2018
OPDATERET: 8 May

Ved sammenkobling af en falsemaskine fra serien AFC-74X med samlehæfteren StitchLiner 6000 in-line til én sammenhængende produktionslinje. Det gør maskinskift og ekstra håndtering overflødig. Horizon FoldLiner kombinerer arbejdsgangene fals og samlehæftning i en sammenhængende produktionslinje, så gennemløbstiderne reduceres og brochureproduktionens rentabilitet øges.
Med udgangspunkt i arkformatet B1, producerer FoldLiner op til 6.000 16-siders brochurer i timen. Ved at integrere optageren VAC-80S kan brochureomfanget øges med ekstra indholdssider eller omslag, uden at systemets totalydelse påvirkes.

Velegnet til ensartet produktion og stregkodestyring

Horizon FoldLiner egner sig specielt til brugere, som producerer brochurer med de samme sideantal i større mængder. Udover offsettryk kan der også bearbejdes digitalt trykte ark eller kombinationer af begge typer op til formatet B1 med 8, 16 eller 32 sider per trykark. FoldLiner kan efter behov også udstyres med stregkode- eller ”mark” læser til de digitale brochureproduktioner. Trackingsystemet, der kan tilføjes som ekstraudstyr, kan også kontrollere korrekt rækkefølge af ark i de enkelte brochurer.

Automatisk indstilling af alle maskinparametre

Anlæggets ydeevne skyldes først og fremmest kompatibiliteten mellem Horizons produkter, men også en høj automatiseringsgrad af hele klargøringsprocessen: TOUCH&WORK-teknologien, som Horizon har udviklet, indstiller automatisk alle maskinparametre på basis af individuelt oprettede brochurevarianter – det gør stort set det manuelle arbejde overflødigt. Derfor kræves der kun én enkelt person til at betjene systemet.

Selvom Horizon FoldLiner udfolder sin store produktivitet i kombinationen af fals og samlehæftning, kan StitchLiner 6000 også anvendes separat som samlehæfter og den kan arbejde med fra et til maks. seks VAC-optagertårne.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01