Ricoh byder indenfor i en skov af muligheder

PUBLICERET: 2 May 2018
OPDATERET: 2 May

For de besøgende på FESPA er Ricohs Bianchi Corner et ”must see”. Det er en simulering af en typisk Bianchi butik, hvor high-end cykler fra det berømte italienske cykelfirma vises sammen med dedikerede mærkevarer. Alt er produceret ved hjælp af Ricoh-teknologi, herunder:

  • Formfaste udskårne cykelfigurer på 2m x 1m og 3m x 2m vægplader, alt sammen på 5mm Forex.
  • Cykeldetaljer på 500mm x 350mm 4mm trykt på klar plexiglas, der er lavet på en Ricoh Pro ™ T7210 UV-fladbed printer.
  • Rulle- og PVC-bannere, vinylklistermærker, der er fremstillet på en Ricoh Pro ™ L4160 latex storformat printer.
  • Hatte, T-shirts og tasker på Ricoh Ri 100 og Ricoh Ri 6000 DTG-printere.

Få demonstreret en jungle af muligheder

Resten af Ricoh’s stand bliver forvandlet med et farvestrålende jungle-tema, der viser de iøjnefaldende og kreative resultater, som man kan opnå med Ricoh-teknologien. Blandt højdepunkterne er flere forskellige typer af displays, alle trykt på en Pro T7210.

Tryk på glas, træ, fliser og aluminium vil blive vist sammen med kartonemballageprøver. Den kreative blanding bliver suppleret yderligere af guitarer printet i forex, plus jungle tema T-shirts, sweatshirts, tasker og hatte skabt af Ricohs fleksible DTG printer-serie.

Jan Brændholt, Product & Business Manager, Commercial and Industrial Printing Group, siger:
– I den pulserende print jungle ønsker vi at hjælpe printudbyder med at skabe en klar vej til rentabilitet. Derfor sikrer vores kontinuerligt udviklede og ekspanderende portefølje af innovative systemer og højkvalitetsapplikationer, der understøtter enhver søgning efter nye indtægtsstrømme.

På årets FESPA vil Ricoh have ikke mindre end 5 produkt-lanceringer.

Besøg Ricoh på stand A50 i Hall 3.1- hvor repræsentanter fra Ricoh Danmark vil tage godt imod alle de danske besøgende.

Ricoh modtager “Company to watch out for”-hæder

Ricoh modtager ”Company to watch out for”-hæder i forbindelse med dette års Ink Jet Summit. På konferencen mødes produktionsvirksomheder med særlig interesse i ink jet-teknologi og leverandører for at diskutere og præsentere tanker og ideer og ikke mindst case stories. Konferencen løber over tre dage. Det er deltagerne på konferencen der udpeger ”Companies to watch out for”, som altså i år tilfaldt Ricoh.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01