Kom til gratis gå-hjem-møde om digital foliering

PUBLICERET: 2 May 2018
OPDATERET: 2 May

Digital forædling er i fremmarch, herunder også foliering.
Print og Medier har, i samarbejde med forædlingsfirmaet Uttenthal A/S, lavet en test af forskellige digitale folieringssystemer, og vi inviterer hermed læserne af Print og Medier til et gå-hjem-møde, hvor vi vil præsentere testen og diskutere resultatet.

Vi har, via de danske forhandlere, inviteret fire leverandører, hvoraf de tre har sagt ja tak til at deltage. Deltagerne er:

  • Visutech med Scodix Foil
  • Konica Minolta med MGI JetVarnish iFoil
  • Printech med Vivid Matrix

De tre leverandører er blevet bedt om at foliere fire forskellige papirkvaliteter: Bestrøget, ubestrøget, matkacheret og struktureret papir. Arkene er fortrykt med sort hos Uttenthal, skal folieres hos leverandøren og slutteligt præges igen hos Uttenthal.

Du får arkene i hænderne og mulighed for at deltage i en diskussion om både resultatet, samt inden for hvilke områder de forskellige teknologier er mest velegnet.

Program:

Velkomst og forfriskning
Præsentation af testen ved Søren Winsløw, Print og Medier
Indlæg om udfordringer og muligheder ved digital foliering ved Hans-Henrik Uttenthal
Diskussion
Rundvisning hos Uttenthal

Dato:

Onsdag den 6. juni kl. 15.30 – 17.30

Sted:

Uttenthal A/S
Guldalderen 20-22
2640 Hedehusene

Tilmelding:

Send en e-mail til sw@lykkeogwinslow.dk med navn(e) og firma. Du får en bekræftelse, når din tilmelding er modtaget.

Der er begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Vi overvejer at gentage arrangementet i Jylland i august. Send os en e-mail, hvis du er interesseret i at deltage i et gå-hjem-møde om digital foliering i Jylland.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder