Oplev verdens bedste "wrappere" på FESPA

PUBLICERET: 24 April 2018
OPDATERET: 24 April

Wrap Masters Europe & World vil igen finde sted på FESPA Global Print Expo 2018, der afholdes i Berlin fra den 15.-18. maj.

Kvalifikation til verdensmesterskabet

Det starter tirsdag den 15. maj med Wrap Masters Europe, hvor 36 wrappers kæmper i en række tidsbestemte indpakningskonkurrencer. De tre bedste i den europæiske finale vil derefter fortsætte med at konkurrere i World Wrap Masters finalen torsdag den 17. og fredag ​​den 18. maj.

I World Wrap Masters Finalen vil de tre finalister fra Wrap Masters Europe kæmpe mod vindere fra Rusland, Sydafrika, Finland, Danmark (Jan Edelgaard), Brasilien, Mexico og Tyrkiet, som allerede har kvalificeret sig til finalen i de regionale heats på FESPA Asia, FESPA Mexico, FESPA Afrika, FESPA Brasil og FESPA Eurasien. Finalisterne vil indpakke biler, samt andre udfordrende ting, som vil blive annonceret på dagen for at tilføre et element af overraskelse for konkurrenterne.

Dommene er udfordret

Konkurrencen, som er sponsoreret af HEXIS, Mimaki, Carwrapper 3D, F & Z Foliant og Wrappingking, vil blive bedømt af bilindpakningseksperter. Certified HEXIS installatør, Martina Lorenz fra AQASIO Folienverklebung, Tyskland, slutter sig til bedømmelsespanelet for det første i år sammen med wrap aficionados Jeremy Conner, ejer af Who Did That!?! fra USA og Kiss ‘Luigi’ Lajos fra Fixfolia fra Ungarn.

Jeremy Conner siger om sine forventninger til konkurrencen i maj:
– Jeg glæder mig til World Wrap Masters finalen, da den vil indeholde vinderne fra de regionale Wrap Masters konkurrencer i 2017 og 2018, så der vil være en masse top talent. Konkurrenterne fra tidligere konkurrencer havde kreativ evne og lidenskab i spandevis, men wrapperne, der konkurrerer i Berlin, vil også have erfaringerne til at matche. Det vil helt sikkert stille dommeren overfor store udfordringer.

Deltag i gratis workshops

Det vil også være muligt for besøgende at deltage i de gratis daglige workshops og demonstrationer kl. 13.00 hver messedag. Man kan bl.a. deltage i:

  • Wrap Masters træningsværksted med Walther Pommer kreative samling Verlag GmbH
  • Fremtiden for indpakningsværktøj med Kiss Lajos, Fixfolia
  • Wrap designer, fra kreativitet til teknik, hvordan man omdanner en ide til udskrivbare filer med Nathan Haetty, Nathan Haetty.com
  • World Wrap Masters Journey med Ole Solskin Ravn, Wrappingking

For mere information om FESPA Global Print Expo 2018, besøg: www.fespaglobalprintexpo.com. Gratis adgangskode FESM812, når du registrerer dig.

World Wrap Master deltagerne indpakker biler mens publikum ser på.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01