Roland DG viser hele bredden på FESPA

PUBLICERET: 11 April 2018
OPDATERET: 11 April

Roland DG ønsker at vise bredden i deres produktsortiment på Fespa messen i maj. Som en af atrraktionerne på standen er den nyeste generation af storformatprintere TrueVIS VG-640/540 med eco-solvent-farve.

Fespa-messen, denne gang i Berlin, nærmer sig. Roland DG tager en stor del af sin produktportefølje med for at vise deres bredde i forskellige produktsegmenter – digitale storformatprintere UV LED-teknologi, print med integreret skæring, sublimationsløsninger og UV flatbed printere.

Gæsterne på standen vil blandt andet se den nyeste generation af storformatprintere TrueVIS VG-640/540 med eco-solvent-farve. Maskinerne leveres med nyudviklede FlexFire printhoveder, der kan placere dråberne med stor præcision. Printhastigheden er øget med 25 procent sammenlignet med tidligere Roland DG-modeller. Den nye TrueVIS farve giver fine detaljer og levende farver, selv når printeren udskriver på vinyl i høj hastighed med 10,6 kvadratmeter i timen. Printeren kan håndtere 34,7 kvadratmeter i timen på bannere med CMYK-konfigurationen.

Udover dette viser Roland DG deres SolJet EJ-640 og Versa Express RF 640 printere. Begge disse arbejder enten som selvstændige enheder eller i forbindelse med en cutter, såsom Roland GR cutter serien. Sidste år lancerede virksomheden nye modeller af sine filmskærere, som også kan ses på messen.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01