Otte nordiske kunder har investeret i LED-printere fra swissQprint

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 9 April 2018
OPDATERET: 9 April

Nyala storformatprinteren fra schweiziske swissQprint er for tredje gang ifølge Infosource Europas mest solgte printmodel inden for UV-flatbed/hybridprintere i prisgruppen: euro 130.000-500.000. Det er tredje gang i træk, at Nyala-printeren indtager denne førsteplads.

I Norden er der otte kunder som producerer med LED-printere fra swissQprint. Det er modeller som Nyala LED, Impala LED og Oryx LED, fortæller NIZE equipment, som er eksklusiv leverandør af swissQprint-udstyr.

Ifølge NIZE equipment giver de nye modeller en endnu højere præcision på grund af en ny opdateret mekanisk konstruktion. Endvidere mener de, at LED-teknologien betyder lavere driftsomkostninger og omkring 80 procent mindre strømforbrug sammenlignet med tidligere modeller.

Derudover er de nye printere forsynet med andre forbedringer, der fx giver en bedre rulle-til-rulle funktion med programmet ”Crash sensor”. Programmet gør det muligt at fortsætte efter et ”nødstop” – uden banding og uden at det er synligt i materialet, at der har været et stop. Programmet er også optimeret med en ”spreader roller”, som både håndterer rullemateriale bedre, men også formindsker den statiske elektricitet, som kan være et problem med visse materialer.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01