Otte nordiske kunder har investeret i LED-printere fra swissQprint

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 9 April 2018
OPDATERET: 9 April

Nyala storformatprinteren fra schweiziske swissQprint er for tredje gang ifølge Infosource Europas mest solgte printmodel inden for UV-flatbed/hybridprintere i prisgruppen: euro 130.000-500.000. Det er tredje gang i træk, at Nyala-printeren indtager denne førsteplads.

I Norden er der otte kunder som producerer med LED-printere fra swissQprint. Det er modeller som Nyala LED, Impala LED og Oryx LED, fortæller NIZE equipment, som er eksklusiv leverandør af swissQprint-udstyr.

Ifølge NIZE equipment giver de nye modeller en endnu højere præcision på grund af en ny opdateret mekanisk konstruktion. Endvidere mener de, at LED-teknologien betyder lavere driftsomkostninger og omkring 80 procent mindre strømforbrug sammenlignet med tidligere modeller.

Derudover er de nye printere forsynet med andre forbedringer, der fx giver en bedre rulle-til-rulle funktion med programmet ”Crash sensor”. Programmet gør det muligt at fortsætte efter et ”nødstop” – uden banding og uden at det er synligt i materialet, at der har været et stop. Programmet er også optimeret med en ”spreader roller”, som både håndterer rullemateriale bedre, men også formindsker den statiske elektricitet, som kan være et problem med visse materialer.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand