Presstek solgt til Mark Andy

PUBLICERET: 4 April 2018
OPDATERET: 4 April

Mark Andy, totalleverandør til etiket- og emballageindustrien, køber Presstek. Presstek er mest kendt som global leverandør af DI-teknologien (Direct Imaging), hvor offset-pladerne eksponeres direkte i trykpressen. Presstek leverer desuden CTP-løsninger til både kommercielle og in-house trykkerier.

Presstek har et stærkt historisk partnerskab med Mark Andy

Presstek har gennem årene haft et stærkt partnerskab med Mark Andy Print Products (MAPP), som varetager forhandlingen af Presstek DI og CTP produkter i Nordamerika. Integrationen af Pressteks salgs- og serviceteams ind i MAPP vil give mange fordele til Pressteks eksisterende kunder, herunder forbedret markedsdækning, omfattende reservedelslager, forbedrede service ressourcer, enklere fakturering og hurtigere responstid, siges det i en pressemeddelelse.

Pressteks Zahara vandfri plade division er ikke en del af salget og vil blive rekonstrueret under et nyt firmanavn, Verico Technology, som skal ledes af den tidligere Presstek CEO Yuval Dubois.

Direktør Henriette Møller fra Printech er forhandler af Presstek i Danmark.
Direktør Henriette Møller fra Printech tror, at Mark Andys overtagelse af Presstek kan betyde en styrket produktudvikling.

Kan betyde forstærket produktudvikling

Presstek forhandles i Danmark af Printech. Om salget siger direktør Henriette Møller:
– Umiddelbart kan det kun blive en fordel, at den nye ejer i forvejen er en del af den grafiske branche. Der kunne betyde, at vi vil se en forstærket produktudvikling i det lille offset segment. For vores kunder har det ikke umiddelbar nogen betydning. Vi har en håndfuld DI-trykpresser og lidt flere CTP-systemer stående og her fortsætter alt uforandret.

Pressteks offset-teknologi har altid været kemifri, og den fås både som våd og tøroffset. På sidste års Ipex viste de et nyt skud på stammen i form af en ECO-UV-løsning (UV-LED) som gør det muligt at trykke på fx plastikmedier.

Henriette Møller fremhæver også, at Presstek kemifri CTP-pladerne alle er med fuld kontrast, så trykbilledet ses tydeligt på pladen, i modsætning til de fleste andre kemifri CTP-plader.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01