HP lancerer nye latex-farver til plader og løser problemet med White Ink

PUBLICERET: 27 March 2018
OPDATERET: 27 March

På ISA Sign Expo i Orlando, Florida har HP annonceret Latex R-serien. Det er den første hybrid latex teknologi, der fusionerer de velkendte fleksible printfunktioner med udskrivning på plader. Med Latex R-serien lover HP levende farver og introducerer samtidig ​​HP Latex White Ink.

HP Latex R-serien kan printe på en bred vifte af faste materialer, såsom skumplader, PVC, pap, polypropylen, fast plast, aluminium, træ og glas. I modsætning til UV-trykteknologi, som helt dækker materialet, bevarer HP’s vandbaserede latexblæk mediernes overfladestruktur og følelse og leverer lugtfrie print, skriver HP i en pressemeddelelse.

– Med den nye HP Latex Rigid Technology kan vores kunder udvide deres udbud med nye applikationer og samtidig åbne nye kreative ideer og koncepter til skilte- og displaymarkedet, siger Joan Perez Pericot, General Manager, HP Large Format Graphics Business, HP Inc.

HP løser problematikken med White Ink

HP’s White Latex Ink har et indbygget system, der recirkulerer den hvide for at undgå bundfældning. HP leverer også en løsning på et generelt problem med print af hvid. For første gang leverer HP’s White Latex Ink en holdbar, blank hvid, der ikke gulner over tid.

– Hvid trykfarve har været et konsekvent problem for branchen. Traditionelt bruges der større pigmentpartikler, der ofte tilstopper printhovederne. Det hænder også, at de hvide farvestoffer aflejres til bunden af ​​blækreservoiret. Indtil nu har fysisk rystning af reservoirerne ofte været den nødvendige løsning, siger Thom Brown, Chief Inkologist hos HP. – Men med HP’s innovation inden for kemi og teknik, er den hvide blækløsning med HP Latex R-serien et industri gennembrud, slutter Thom Brown.

HP Latex R-serien vil være tilgængelig i løbet af 3. kvartal 2018, men vil blive vist for offentligheden på FESPA, der finder sted i maj i Berlin, Tyskland.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01