Effektive falsemaskiner i B2-format

PUBLICERET: 20 March 2018
OPDATERET: 20 March

Den nyeste generation af falsemaskiner fra Horizon, tilbyder en endnu højere automatiseringsgrad og øget præcisionen. De forskellige modelvarianter kan hurtigt tilpasses ændrede krav, og de har kortest mulige omstillingstider ved varierende opgaver, samt en særdeles enkel betjening.

Falsemaskiner i serien AFV-56 far Horizon er udstyret med Score Navigator.
Med et tryk på en knap, giver Score-Navigator mulighed for at positionere bukkestregs- og perforeringsværktøj med høj præcision.

Automatisk positionering af bukkestregsværktøj

Alle falsemaskiner i serien AFV-56 har et integreret Score-Navigator system, som Horizon for første gang præsenterede for to år siden til behandling af farmaceutiske indlægssedler. Et tryk på en knap, giver mulighed for at positionere bukkestregs- og perforeringsværktøj med høj præcision, selv ved komplekse falseopgaver. Sammen med automatisk justering af registeranlæg, sideregister og falsevalser, kan de rilleværktøjer, justeres med Score-Navigator. Afhængigt af den ønskede falsetype beregnes de nødvendige bukkestreger, og de pågældende værktøjer positioneres med en tiendedel millimeters nøjagtighed.

Nyudviklet vakuumenhed

Også papirindløbet er optimeret: Arkindføring og register udføres nu ved hjælp af en nyudviklet vakuumenhed. Allerede ved papirmålingen indstilles vakuummet optimalt baseret på papirets vægt. De pågældende indstillinger kan tilpasses individuelt, arkiveres til gentagelsesordrer og hurtigt genindlæses ved behov. Der er 1.000 hukommelsespladser til rådighed til dette formål. Derudover er maskinerne som standard udstyret med intelligente funktioner for hurtig korrektion af f.eks. flere panelers zig-zag fals, oprettelse af skævheder og digital justering af register guide.

Modulær – både ved installation og udvidelse

AFV-56-serien er modulopbygget og kan konfigureres i mange kombinationer med forskellige egenskaber, både ved den første installation og ved senere udvidelser. Der kan vælges mellem fire eller seks falselommer i andet falseværk samt forskellige automatiseringsgrader. Full-size stoppere og deflektorer, findes som standard i alle falselommer og garanterer mærkefri falseresultater, selv ved hastigheder på 270 meter pr minut.

Fra halv- til fuldautomatisk

Maskinernes automatiseringsgrad varierer fra halvautomatisk (AFV-56XA) til fuldautomatiske varianter – inklusiv fuldautomatisk indstilling af valseafstanden (AFV-56XF). Yderligere tilbydes modellen AFV-56XDF til in-linebrug. DF varianterne giver bl.a. mulighed for at minimere forekomsten af blanke sider under kontinuerlig produktion, takket være Dynamic-Fold-teknologien. Det bunder i at f.eks. 8- og 12-sidede eller 12- og 16-sidede læg kan produceres kontinuerligt uden stop i samme gennemløb.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder