Color Label investerer i deres tiende flexomaskine

PUBLICERET: 19 February 2018
OPDATERET: 19 February

Color Label, der er en af ​​de førende danske leverandører af selvklæbende etiketter til fødevareindustrien og den kemiske industri, investerer i deres tiende flexomaskine.

Virksomheden blev grundlagt i 1980 af Erik Grønning, der fortsat står i spidsen for virksomheden.
Siden Color Label blev etableret, er etiketterne blevet trykt på Nilpeter-flexomaskiner. Ejer og administrerende direktør Erik Grønning forklarer:
– Det ret simpelt. Nilpeter er en Mercedes inden for flexo, og vi har aldrig overvejet at investere i noget andet. Hos os er det vigtigt, at udstyret er pålideligt, og at vi altid kan levere til tiden.

Med købet af en nyrenoveret FA-2500 kommer det samlede antal flexomaskiner med trykbredden 250 mm op på otte. Erik Grønning forklarer bagrunden for investeringen på følgende måde:
– Med Color Labels produktionsopsætning giver det mening, at vi har et lige antal presser. På den måde eliminerer vi risikoen for flaskehalse, og er fuldt fleksible. Alle opgaver kan køres på alle maskiner. Filosofien med tvillingpresser giver mulighed for at bruge eksisterende værktøj, og der er ingen ny læringskurve for virksomhedens trykkere, siger Erik Grønning.

Derudover har Color Label to Nilpeter FA-4200 sleeve-baserede servopresser. De er skræddersyet til at trykke en bred vifte af opgaver, der spænder fra klassiske etiketter til film, fleksibel emballage og karton. Maskinerne kan trykke på fleksible materialer ned til 15 mikron og pap op til 350 g.

For Color Label har firmaets størrelse aldrig været et mål i sig selv, tværtimod. Der er fokus på at opretholde en dynamisk organisation, hvor alle har en personlig stolthed og ansvar for at sikre kundetilfredshed, første gang – hver gang, helt i tråd med virksomhedens slogan: Ikke størst – men først!

Den nye Nilpeter FA-2500 hos Color Label i Aarhus.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01