Størrelsen betyder noget

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 8 February 2018
OPDATERET: 8 February

Nyt Summa F skærebord er på trapperne. Det kommer nu i en ny størrelse, der giver større effektivitet og passer til endnu flere virksomheders behov. Navnet er Summa, Summa F1832. Du kan skære, fræse, bukke, konturskære, gennemskære og meget mere i plast, pap, metal, træ, folie m.m. Arealet der kan bearbejdes er 184 cm x 320 cm i en arbejdsgang, og med pneumatisk fremførsel op til 50 m i længden. Den passer perfekt til plader i 152 cm x 304 cm, tekstiler i op til 183 cm bredde og folieopgaver i 163 cm bredde.

Summa F1832 vises første gang på ISA Sign Expo i Orlando 22-24 marts. Nyheden kan leveres fra april 2018, men kan allerede nu bestilles hos vikiallo, som forhandler Summa-udstyr. Som standard leveres bordet med kamerasystem, pneumatisk fremførsel og 8 zone vakuumbord, så tandem produktion er mulig.

De populære Summa flatbed-borde findes også i F1612 (160×120 cm), F1330 (129×305 cm) og F2630 (265×305 cm). Den mest populære størrelse i Danmark har indtil nu været F1612, som der er solgt mere end 20 af. Med F1832 oplyser Vikiallo, at de forventer flere vil få øjnene op for de driftssikre flatbed-borde fra Belgien. Størrelsen betyder noget, den giver muligheder.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01