Rolands teknikere i skarp konkurrence

PUBLICERET: 6 February 2018
OPDATERET: 6 February

For at dygtiggøre deres teknikere og sikre dem et stort og internationalt netværk har Roland inviteret forhandlernes teknikere til at deltage i konkurrencen: Global Service Engineer Award. En konkurrence hvor alle Roland-teknikere i hele verden kan deltage, og hvor præmien er en tur til finalen i Japan.

Service manager for Roland DG North Europe, Jesper Jensen, er dommer i Global SE Awards regionsfinalen i Allerød.

Første skridt i konkurrencen afholdes som en skriftlig web-baseret test, hvor alle kan deltage. I hver region udvælges de bedste teknikere, som inviteres til en lokal finale, hvor testen bliver mere praktisk. Service manager Jesper Jensen fra Roland DG North Europe står i spidsen for testen i den nordeuropæiske region.

Jesper Jensen fortæller:
– Anden del af den regionale test er en kombination af hands-on opgaver og skriftlige test. De skal vise at de kan udskifte og kalibrere forskellige dele på maskinen, men de skal også demonstrere en større forståelse for hele workflow’et ved fx at vise, at de kan arbejde med grafiske filer og afdække eventuelle problemstillinger ved filerne. Det er vigtigt for at kunne fejlsøge effektivt.

Dommerne i regionsfinalen, der afholdes den 7. februar i Roland DG North Europes hovedkvarter i Allerød, er Jesper Jensen og tre af hans teknikere. Der kåres to vindere i regionsfinalen i Allerød som skal til Japan og dyste med 28 andre Service Teknikere om titlen – Global SE Champion 2018. Der er ingen danskere i regionsfinalen.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01