Visuel Print A/S får ny ejer og ledelse

PUBLICERET: 22 January 2018
OPDATERET: 22 January

Visuel Print A/S har fået ny majoritetsejer pr. 2.1.2018, og ægteparret Birthe Bonde og Troels Nørhede, som har drevet virksomheden siden stiftelsen i 1999, overlader direktørposten til Lars Alkemade. Samtidig vil bestyrelsen blive styrket for at sikre virksomhedens fortsatte stærke position som en af Danmarks store producenter af reklameflag og bannere.

Lars Alkemade, 50 år, tiltræder 2. januar som adm. direktør i Visuel Print. Lars Alkemade har siden 1997 været ejer og leder i kontorforsyningen Redoffice Kontorkompagniet A/S i Vejle, som frem til 2006 også havde trykkerivirksomhed. Han har desuden spillet en central rolle som medstifter, medejer og bestyrelsesformand i Redoffice kontorforsyningskæden.

– Efter at have gennemført et succesfuldt salg af en kontorforsyning har jeg søgt efter en sund virksomhed at købe mig ind i for at komme til at drive egen virksomhed igen. Visuel Print A/S har med solide produktionskompetencer, kvalitetsprodukter og en virkelig kvalificeret medarbejderstab et stærkt udgangspunkt i sin branche, og jeg ser et stort potentiale for yderligere vækst. Jeg glæder mig til at tage fat og sammen med ejere, bestyrelse og de dygtige medarbejdere at bygge videre på det stærke fundament, som Birthe og Troels har skabt, udtaler Lars Alkemade.

Lars Alkemade overtager ansvaret for virksomhedens fortsatte udvikling fra Troels Nørhede, som har været direktør i Visuel Print A/S siden 1999. Troels Nørhede fortsætter i Visuel Print som salgsdirektør.

– Det har været vigtigt for os at finde en ny ejer, der ønsker at videreføre virksomheden i den ånd, som vi har drevet den, og som også kan bidrage til fortsat vækst. Det har været en spændende proces at finde en ny og kompetent ejer. Vi er meget tilfredse med at kunne sige, at vi føler, det er den helt rigtige løsning, både for virksomheden og for os, og vi ser frem til at fortsætte i virksomheden som minoritetsejere, indtil vi går på pension, siger Troels Nørhede.

Birthe Bonde fortsætter som økonomichef i Visuel Print A/S.

Visuel Print A/S producerer flag og bannere m.m., der giver synlighed for kunderne, både til Indoor og Outdoor. Virksomheden sælger desuden facadesystemer, og har bl.a. udviklet det patenterede Spider System, hvormed kunden selv hurtigt og udgiftsfrit kan skifte også højtsiddende reklamebannere. Produktion og showroom ligger i Silkeborg.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand