EFI lancerer ny løsning til tekstilproduktion

PUBLICERET: 17 January 2018
OPDATERET: 17 January

EFI Fiery Textile Bundle – er et sæt design og produktions-værktøjer fra Electronics For Imaging. EFI Fiery Textile Bundle bruges sammen med EFI Reggiani digitale inkjetprintere, og indeholder de nye Fiery DesignPro plugins til Adobe® Illustrator og Photoshop.
 
Med lanceringen af ​​Fiery DesignPro skulle det være muligt at matche farverne på det færdige produkt, dele farvepaletter på tværs af designteamet i realtid, designe professionelle gentagelsesmønstre og skabe mange farvevarianter til det samme design. De tilhørende Plug-ins fungerer som led i designernes velkendte miljø i Adobe Photoshop og Illustrator, hvilket bevirke korte læringskurver og kortere designtid.
 
Pakken indeholder også den nye version 6.5 af EFI Fiery proServer DFE, der tilbyder EFI Fiery præstations- og farveteknologi til EFI Reggiani-familien af ​​industrielle tekstilprintere. Fiery proServer, der anvendes af store tekstilmærker til prøveudtagning, giver farvekonsistens i produktionsarbejdsprocessen med farveprofiler, som kan bruges på tværs af design og produktionsprocessen.
  
Version 6.5 i Fiery proServer indeholder tekstilspecifikke funktioner såsom understøttelse af flere blæktyper og farveteknologi for at sikre den højeste udskriftskvalitet med mættet sort, fine detaljer og naturlige overgange. Halvtone-teknologien sikrer at pasteller og lyse toner holdes rene og reducerer kornethed i lyse som farvetætte områder. Den nye version understøtter digital produktion af både DTG- og transferstryk, plus det giver produktionsværktøjerne mulighed for at håndtere step-and-repeat, ændringer i dimensioner under produktion og brand color nøjagtighed.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder