Henrik Dencker starter hos Visutech

PUBLICERET: 19 December 2017
OPDATERET: 19 December

Henrik Dencker, som igennem en årrække har haft ansvaret for Bestsellers interne trykkeri, starter 1. februar 2018 hos Visutech, og vil sammen med Bjarne Petersen have fokus på Visutech’s industrielle print-løsninger.
HP har en stærk position i Danmark specielt hvad angår digital etiketproduktion, og ser et stort potentiale her og et endnu større indenfor produktion af sleeves, in-mould og fleksibel emballage, hvor HP har en vifte af interessante løsninger.

Henrik Dencker er 48 år og er født og opvokset i Horsens. Han er uddannet som litograf  hos Aug. Laursen (Danapak Horsens) i 1990. Henrik er i dag bosiddende i Kolding der, udover at være en dejlig by, også er et godt geografisk udgangspunkt for at komme omkring i landet.

Gennem mange år, har Henrik arbejdet på reklamebureauer, trykkeri- og repro virksomheder. Sideløbende har Henrik også læst marketing og erhvervsøkonomi på International Business College i Kolding, og har desuden flere certificeringer inden for IT og digital print-teknologi.

I perioden fra 2008 til slutningen af 2016, opbyggede Henrik den kommercielle grafiske forretningsenhed hos tøjgiganten Bestseller, hvor produktionsapparatet i Bestseller Printhouse bl.a. bestod af forskellige HP Indigo maskiner.

Efter en kort periode som business manager hos IT virksomheden Atea, er Henrik Dencker nu tilbage i den grafiske branche.

– Vi er rigtigt glade for at have Henrik ombord i vores danske team, udtaler Per Arild.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01