Emballageteknik digitaliserede deres produktion med et Zünd skærebord

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 6 December 2017
OPDATERET: 6 December

Der tales meget om at effektivisere og digitalisere virksomheden. Vi er midt i Industri 4.0, siges det. Men i mange virksomheder, går det stadig ret langsomt med digitaliseringen.

Emballageteknik er en svensk virksomhed, der har valgt løbende at lægge vægt på at tilpasse og digitalisere deres produktion, således at den både er agil og effektiv.

Senest har de til deres Tallinn-afdeling, hvor der skulle optimeres i produktionen, og valget stod mellem traditionel stans og digital skæring, valgt et fuldautomatisk digitalt skæresystem fra Zünd.

Systemet har en stor robot til automatisk ilægning og udtagning af skum- og papplader. Systemet har tre pallepositioner med mulighed for to meters stakhøjde for kontinuerlig og ubemandet produktion. Den ubemandede produktionsfunktion sikrer, at de manuelle ressourcer, som hidtil var påkrævet, i dag er frigivet til andet arbejde i virksomheden.

– Vi valgte den digitale løsning, da det giver os en større fleksibilitet i produktionen. Desuden giver kombinationen af skær og fræs nogle muligheder, som ikke fandtes med stans, fortæller markedsansvarlig Anders Pontén

– Zünd arbejder løbende på at være forrest i den udvikling som sikrer, at produktions-virksomheder har adgang til specialtilpasset udstyr, der effektiviserer og optimerer deres produktionsflows. lyder det fra Zünd Skandinaviens salgschef Martin Roed Nielsen.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01