Dekodan flytter i egne nye lokaler, men synes også at freelancejobbet er noget særligt

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 29 November 2017
OPDATERET: 29 November

I Vester Skerninge på Fyn har Dekodan netop indrettet nye lokaler. Der er blevet plads til både showroom samt hal til montage og bildekoration, og Dan Koch glæder sig til at vise det hele frem den 8. december, hvor der holdes reception.

Tidligere arbejdede Skiltedan fra privatboligen i Vester Skerninge, hvor kontorarbejdet blev foretaget. Produktion af print skete i Svendborg, og montagearbejde foregik hos i samarbejdspartner i Vester Skerninge.

Nu er det hele blevet samlet tæt på privatboligen. Det kommer til at spare tid og kørsel, og giver på den måde plads til flere opgaver.

”Vi er en fleksibel virksomhed” kan man bl.a. læse på dekodan.dk. Og det stemmer også med de informationer, jeg sidder med, efter en samtale med Dan Koch, der i en facebook-opdatering, beskriver sig selv som en all-round skilte- og reklamemand.

Og opgaverne spænder vidt. Det ses af tilbuddene på hjemmesiden, som også rummer en webshop til tryksager. Men det ses også af dagens opgaver, som i skrivende stund blandt andet har bestået af et kundemøde, reparation af bildekoration, renovering af en port, nogle trykopgaver og endnu en bilopgave her hen under aften. Men fokus ligger nok på skilte, solfilm og bilreklamer.

På trods af, at dagene fyldes godt ud, så har Dan, når nu der spares tid på kørsel mellem produktion og montagehal, på facebook stillet sig til rådighed for freelanceopgaver.

– Jeg synes, det er spændende at komme rundt omkring i landet til mange forskellige opgaver. Det er lidt en livsstil at arbejde som freelancer. Og den kan jeg godt lide, forklarer Dan Koch, der dog også ser frem til at kunne byde egne kunder velkommen i egne lokaler i Vester Skerninge.

Læs videre

Fortsat vækst i etiket- og emballagemarkedet

Det er opmuntrende at se, at digitale etiketter, emballage og udsmykning er i fortsat vækst, skriver Konica Minoltas Sacha-Vittorio Paolucci i en kommentar til markedsudviklingen.
KM_01

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

De seneste nyheder

Sign Service og College360 gør eleverne klar til Skills

For tredje år i træk er skilteteknikerne med til DM i Skills som konkurrencefag.
skills_05

– Vi må stå sammen om skiltetekniker-uddannelsen

Fredag den 12. april var der generalforsamling i Skilt- og Print Branchen, hvor der var stor fokus på at fastholde og udvikle skiltetekniker-uddannelsen.
claus-tvangso

HP vil fortsætte med at drive udviklingen

Nøgleordene for HP på Drupa-messen er automation, integration og bæredygtighed som vil de adressere med tre teknologier.
drupa24_hp

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder