Tre redskaber, der gør en forskel – bl.a. for din ryg

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 24 November 2017
OPDATERET: 24 November

I vores branche er der ikke så mange, der har brug for hæve/sænkeborde for at hindre rygproblemer. Her er det nok mere hjælp til at udføre de mange tunge løft bedre, der er behov for. Og da der ofte arbejdes med store formater, forekommer der også mange stræk, som det ville være godt at komme udenom.

Vi kan ikke gøre materialerne hverken lettere eller mindre, men vi kan benytte nogle redskaber, der gør arbejdet mindre belastende.

Her er tre muligheder: MediaBooster fra Schweiz, YouLifter fra Sverige og LongReach fra Tyskland.

Mediebooster er en vogn, hvor du kan have op til 8 ruller siddende. Den står lige bagved printeren så du har et helt lige fremløb og ved at trykke på en knap roterer du frem til den rulle du skal bruge. Du sparer helt klart tid og plads, men frem for alt skåner du din ryg og undgår en del tunge løft. Den kan blive lige så populær som hæve/sænke bordet.

 

YouLifter er en vogn med elstyring op/ned, så du kan køre tunge ruller hen til din printer og køre dem op til den højde, de skal placeres i. Dermed sparer du din ryg.


LongReach cutter gør det muligt at skære på tværs af et arbejdsbord uden at strække sig. Det sparer også tid, og flere opgaver kan løses af en person.

Der er også tre gange udbytte. Du passer på ryggen, sparer plads og ikke mindst tid.

Læs videre

Servicevirksomhed i stabil udvikling

– En serviceaftale er billigere end et nødudkald og så medvirker den til færre produktionsstop samt længere levetid på dit udstyr, fortæller Lars Notlev.
grafiskrep_01

Rizon 10-robotten vinder Red Dot designpris

"Adaptive robotter!" Hvad er nu det? Det er intelligente robotter, som anvender kunstig intelligens (AI) og andre nye Industri 4.0 teknologier til både at se og føle omgivelserne og på basis af opsamlede input træffe de rigtige beslutninger.
Den adaptive Rizon 10 robot skriver med et konstant tryk på en touchscreen, som løbende bevæges

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Beckhoff Automation viser ny modulær cobot på Automatica 2022

På Automatica 2022 i München i sidste uge tog Beckhoff det ret utraditionelle skridt at vise sin egen cobot - Beckhoff Atro - stadig på et prototype stadium. Det interessante ved Atro er, at det er en modulært opbygget cobot, så brugeren vælger selv - naturligvis afhængig af applikationen - om man vil anvende en 4-, 5-, 6- eller 7-akset robot og om man vil have længere eller kortere arme i hvert led. Det er virkelig noget nyt.
Beckhoffs nye modulære Atro cobot, vist som prototype på Automatica 2022

De seneste nyheder

Scanpack stiller det store spørgsmål: Gik du glip af fremtiden?

Dette års seminarprogram har fire fokusområder, der afspejler nogle af de mest afgørende faktorer for industriens fremtid.
scanpack-seminar

Kreativ konkurrence for designspirer på Sign Print & Pack-messen

Fremtidens Receptioner: Grafisk konkurrence for designstuderende på Sign Print & Pack i Odense 18. - 19. september 2024
reception

Drupa tiltrak væsentligt færre gæster end forventet

Besøgstallene på årets Drupa-messe er offentliggjort, og de må være en skuffelse for Drupa og Messe Düsseldorf.
drupa-besøgende

600 samlede og limede papkasser i timen med fuldt farveprint på alle sider

På Drupa præsenterede EFI sammen med Packsize en løsning til personaliseret fuldfarveprint på bølgepapkasser.
efi_drupa_01