Xeikon overtager salget af EFI’s Jetrion etiketserie

PUBLICERET: 7 November 2017
OPDATERET: 7 November

EFI og Xeikon, som er en division af Flint Group, har indgået et eksklusivt partnerskab omkring EFI’s Jetrion digitale etikettrykmaskiner. Xeikon vil fremover stå for servicen til den verdensomspændende Jetrion kundebase og fortsætte det direkte salg af Jetrion digitale etiketsystemer til markedet for selvklæbende etiketter.

Der har været forlydende fremme om, at EFI vil fokusere på mere industrielle applikationer og at den hårde konkurrence på det digitale etiketmarked har gjort det mindre attraktivt at være på netop det marked. Guy Gecht , EFI CEO, udtaler:

– EFI Jetrion-tryksystemer har bidraget til at etablere markedet for industriel digital inkjet-etiketproduktion, og de mange innovationer, der er udviklet til Jetrion-teknologien, har givet EFI Jetrion den største installerede base af UV-inkjet-etiketpresser i verden. Han fortsætter:

– Da vi skulle udvide vores portefølje af industrielle inkjet-produkter, prioriterede vi vores markedsinvesteringer og ressourcer. Det var et klart valg for os at vælge Xeikon, som en af ​​de ubestridte ledere inden for digital etikettryk, som den ideelle partner til at fortsætte et troværdigt salg samt service af Jetrion produktlinjen.

EFI lancerede Jetrion på LabelExpo 2012.

Benoit Chatelard, president og CEO for Digital Solutions hos Flint Group, udtaler:
– Xeikon er den perfekte partner til at markedsføre, servicere og understøtte EFI Jetrions produktlinje, da begge virksomheder har et fælles mål om at levere ekstraordinær værdi, enestående service, ensartet kvalitet og kontinuerlig innovation – værdier vi er forpligtet til i fremtiden at sikre for alle Jetrion-kunder over hele verden.

Digitale etiketsystemer imødekommer den stigende efterspørgsel efter kortere serier, versionering, hurtigere omsætning og lagerreduktion, samtidig med at kundernes margenpotentiale øges på etiketmængder fra helt ned til 100 eller mindre og op til flere tusind.

Jetrions produktlinjen vil supplere Xeikon’s digitale etiketpresse portefølje, der i dag omfatter Xeikon Cheetah-serien samt 3000-serien, begge tørtonerteknologi, samt den avancerede UV-inkjet-serie – Xeikon Panther.

Vi kunne i forrige uge fortælle, at Xeikon havde stoppet udviklingen af deres Trillium-projekt. Det kan du læse mere om her.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01