Entry-level storformatprinter – nu med LED

PUBLICERET: 30 October 2017
OPDATERET: 30 October

SwissQprint introducerede LED på deres topmodeller Nyala og Impala tilbage på FESPA. Nu kommer LED-løsningen også til deres entry-level model Oryx.
Denne nye generation af schweiziske UV-flatbed printere deler et mekanisk fundament, og arbejder nu alle med LED-teknologi, som både er mere rentabelt og miljøvenligt.

Maurus Zeller, leder af product management hos swissQprint i Schweiz.

LED-teknologien udvider printmulighederne, er mere økonomisk og efterlader kun et lille miljømæssigt fodaftryk. Den mindre varmeopbygning forøger udvalget af materialer, som det er muligt at printe på og giver mulighed for nye applikationer. LED lamperne er vedligeholdelsesfrie, så nedetid pga. af service er ikke længere nødvendigt. Producenten swissQprint er overbevist om at LED-tørring vil vinde frem og markedet bekræfter det:
– Siden Impala LED og Nyala LED blev lanceret har vi set, at hovedparten af kunderne foretrækker LED-løsningen fremfor mercury (kviksølv) lamper, siger Maurus Zeller, leder af product management hos swissQprint.

En løsning til alle produktionsstørrelser
Udover fordelene ved LED-teknologi har swissQprint lavet en række mekaniske forbedringer til deres nuværende generation af maskiner. Det gør at printerne leverer endnu større præcision og print stabilitet. Oryx LED har en maksimale ydelse på 65 m2 i timen og et 2,5 × 2 meter print bord, de samme dimensioner som Impala-printeren, som dog printer op til 180 m2 i timen. Flagskibet Nyala LED printer op til 206 m2 i timen med et 3,2 × 2 meter printbord. Med denne trio af printere dækker swissQprint stort set alle niveauer af produktion.

Bevist modulært design
Maurus Zeller fortæller:
– Printerne vokser med virksomheden. Hver maskine bliver bygget efter kundens ønsker, og kan til enhver tid derefter blive udvidet yderligere.

Det kan være den individuelle blækkonfiguration – swissQprint-maskiner tilbyder ni farvekanaler – eller en række funktioner som for eksempel Roll2Roll, Board Option til overdimensionerede formater op til 4 meter lange, og endda en håndteringsrobot til ubemandet printproduktion.

– Ideen er at give brugerne en løsning, der altid matcher deres behov og budget. Og hvad de helt sikkert får, er høj kvalitet og applikationsmuligheder, der kan få dem til at skille sig ud på markedet, konkluderer Zeller.

 

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand