En ”Årets Brøl”-pris til Krogh Andersen

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 30 October 2017
OPDATERET: 30 October

Det er normalt reklamebureauer, der både bliver nomineret og vinder designkonkurrencer. Det gælder også for den nordjyske ”Årets Brøl”, som netop er blevet afholdt for femte gang.

Blandt de nominerede var navne som Det Nye Sort, Konxion og Clienti. Men en af de nominerede var Krogh Andersen Skilte & Reklame, som netop har åbnet en afdeling i Aalborg.

– Vi oplever heldigvis stadig flot opbakning fra de velkendte navne, der har været med – og for manges vedkommende også vundet priser – de foregående fire år, men årets glædelige konstatering er, at vi denne gang har rekordmange nye deltagere, udtaler Anita Møller fra ”Årets Brøl”-konkurrencesekretariatet.

Der er 21 kategorier i ”Årets Brøl”, og i år gik prisen i Outdoor-kategorien til Krogh Andersen Skilte & Reklame. De vandt med en kampagne for Nordjyske Jernbaner og Vendsyssel Teater.

Niels Krogh Andersen fortæller, at de fik idéen om at knytte Nordjyske Jernbaner, der kører fra Skagen til Skørping, sammen med Vendsyssel Teater, og det syntes begge parter – inklusiv borgmesteren – var en god idé. Og så blev et helt tog pakket ind i en gensidig kampagne.

Krogh Andersen har stået for alt det kreative og grafiske arbejde og naturligvis for hele indpakningen.

– Vi er glade for prisen. Det betyder meget for os. Ikke mindst fordi vi lige har startet en afdeling i Aalborg. Så vi håber prisen giver god synergi, fortæller Niels Krogh Andersen.

 

En god idé, en flot kampagne. Print & Medier ønsker tillykke med prisen til Krogh Andersen og de øvrige prismodtagere: Mixart, Det Nye Sort, Clienti, Konxion, Weltklasse og Lange PR. Clienti tog hele ni af priserne, fulgt af Konxion, der modtog tre priser.

Læs videre

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

Mercoprint og BEMRK går sammen

Pr. 1 februar samler Mercoprint og Bemrk kræfterne til én større og stærkere reklamevirksomhed med lokationer i Næstved og Glostrup.
mercoprint-bemrk

NIZE equipment har mange planer for 2023

NIZE equipment kom løbende ind i 2023 efter en travl afslutning på sidste år. Det betyder, at der endnu ikke er sat kurs for alle planer i det nye år, men at der bliver travlt, det er sikkert.
nize_01

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01