Krogh Andersen køber Zink Skilte

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 10 October 2017
OPDATERET: 10 October

Hjørringvirksomheden Krogh Andersen, som er en af vores større skiltevirksomheder i Danmark, har længe fundet det interessant at blive mere synlig i Aalborg, hvor der sker meget, og hvor de i forvejen også har en del kunder. Men de ville gerne være endnu mere synlige i området og styrke forholdet il nye og kommende kunder.

Det blev muligt, da Jane og Claus Zink fra Zink Skilte ønskede at stoppe.

– Vi har i forvejen rigtig mange kunder i Aalborg, og med overtagelsen af velrenommerede Zink Skilte får vi mulighed for dels at være endnu tættere på vores nuværende kunder og dels bedre mulighed for at indgå samarbejde med flere nye og spændende kunder, forklarer direktør Niels Krogh Andersen, der sammen med sin bror, Mogens, driver den næsten 60 år gamle familievirksomhed i Hjørring.

Også Zink Skilte er en familievirksomhed, som Jane og Claus har drevet i 40 år.

– Med Zink Skilte får vi 300 kvm komplet værksted på Indkildevej, indrettet med maskiner og øvrigt professionelt udstyr, og da vi i Hjørring råder over 1500 kvm med Nordjyllands største produktionsapparat, er vi i stand til at tilbyde alle løsninger inden for skilte, reklame og storformatprint.

– Afdelingen på Indkildevej vil i starten være bemandet dagligt med mindst et par medarbejdere, og i kraft af en veluddannet og engageret medarbejderstab kan vi tilbyde en både hurtig og fleksibel produktion, som i alle henseender lever op til de professionelle krav og forventninger, som vores kunder har.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Macrodot går konkurs og genopstår i en version 2.0

Pr. 1. januar 2023 har et nyt selskab set dagens lys. Det er Macrodot 2.0 ApS som er et fællesejerskab mellem ejeren af det tidligere Macrodot A/S, Sean Jälpelt Holm, og Nordsign.
macrodot_01

De seneste nyheder

Dansk virksomhed vil vinde Packnorth Award med nyt emballageprodukt

Den danske virksomhed Grathwol oplyser, at de, som den første i verden, kan fremstille en PET-dåse med et låg af samme materiale.
Grathwol_01

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01