Nu produceres der på en Landa S10

PUBLICERET: 3 October 2017
OPDATERET: 3 October

Midt i september var en række potentielle kunder og pressefolk inviteret til åbent hus hos emballagetrykkeriet Graphica Bezalel i Israel. Her kunne de se den første Landa S10 i betatest. Installationen havde taget det meste af august og efter 14 dages produktion, var de klar til at modtage offentligheden til en fremvisning.

Den har ladet vente noget på sig. Efter den imposante lancering på Drupa i 2012 blev der stille, meget stille. Men op mod næste Drupa i 2016 startede det igen og nu er det altså kommet så vidt, at maskinen kan ses i produktion – med særlig invitation, vel at mærke.

Graphica Bezalel er et familietrykkeri specialiseret i karton- og etikettryk til kosmetikprodukter samt drikke- og fødevareindustrien. De har mere end 50 år på bagen og har udover deres nye Landa S10 tre offsetmaskiner og et omfattende konverteringsudstyr. Hovedparten af udstyret er i B1-format. Da de længe har været på udkig efter en digital B1-løsning var valget let, da Landa bød sig til. Den havde de ønskede specifikationer, og så ligger Landa kun 20 kilometer væk fra Graphica Bezalel, hvilket er en stor fordel for begge parter.

Installationen er som nævnt en beta-installation og altså stadig i en testfase. Det er endnu kun en 4-farveversion med en hastighed på 6.500 ark i timen og uden det automatiske kvalitetsstyringssystem AQM. Ifølge opgraderingsplanen skal AQM installeres i løbet af nogle uger, 7-farve optionen i starten af 2018 og hastighedsforøgelsen til 13.000 ark i timen på et endnu senere tidspunkt.

Jeg var ikke selv til stede, men Ralf Schlozer fra InfoTrends skriver, at gæsterne kunne besigtige flere paller med produktioner fra maskinen, og selv uden AQM var resultaterne gode. Graphica Bezalel fortalte desuden, at de allerede har afskibet flere slutprodukter til kunder i tykkelser fra 60 til 600 micron.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Huuray for en printer

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i sommeren 2023 i en ny printer for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort.
Huuray-PR-Billeder

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoire på Drupa

Sammen med en stor del af Fujifilms omfattende repertoire, vil et par nye B2-printere være udstillet på Fujifilms stand på Drupa.
drupa24_fujifilm

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lancerer ny storformatprinter til de professionelle foto-, kunst- og plakatmarkeder.
Epson_P20500Series

All Creative er stolte

All Creative A/S vil vinde emballagekonkurrencen Packnorth Awards 2024.
AllCreative_01