4Labels vokser og investerer

Tekst:Lis Lykke
PUBLICERET: 3 October 2017
OPDATERET: 3 October

For lidt mere end 10 år siden stiftede Søren Møller, Christian Nissen, Tom Sørensen og René Thorsen Bonde etiketvirksomheden 4Labels med beliggenhed i Hobro.

Her producerede de etiketter til mange forskellige brancher blandt andet inden for fødevarer, drikkevarer og personlig pleje, og det gik så godt, at de i løbet af sommeren påbegyndte opførelsen af et nyt og større domicil i Onsild uden for Hobro. Her får de tre gange så meget plads som i de nuværende lejede lokaler i Hobro.

– Det er nødvendigt for at kunne fortsætte virksomhedens positive udvikling, fortæller Søren Møller, der er 4Labels adm. direktør.

Nu har 4Labels også på det netop overståede Labelexpo investeret i en HP Indigo W6800. Samtidig med investeringen i W6800 har virksomheden bestilt en opgradering af den W6600, de fik installeret for fem år siden. Med den nye W6800 står den nu hele tre Indigoer i produktionen.

4Labels har udelukkende en digital produktion, og når de omkring december flytter til de nye lokaler og får den nye W6800 installeret får de mulighed for at øge kapaciteten inden for short-runs.

– Med den nye maskine får vi højere kapacitet til at imødekomme short-runs ordre, som er en forespørgsel vi modtager mere og mere, fortæller Søren Møller.

– Med den nhye HP Indigo W6800 får vi mulighed for at fortsætte det arbejde, vi har udført med succes siden vi startede, men nu i en endnu større skala, slutter Søren Møller.

Indigo-maskinerne forhandles i Danmark af Visutech.

Læs videre

GRAKOM inviterede til KOMM-Dagen

Flere end 220 deltager havde tilmeldt sig det årlige arrangement, som i år havde ændret navn fra GRAKOM-Dagen til KOMM-Dagen.
Komm-dagen_05

Mercoprint køber Gerdøe Profil

Mercoprint fortsætter strategien med konsolidering inden for reklamebranchen med køb af virksomheden Gerdøe Profil i Vordingborg.
gerdoe og mercoprint

Johnsen Graphic Solution indgår partnerskab med Boostly

Johnsen Graphic Solutions og reklamebureaet Boostly har indgået et partnerskab med gensidige kompetenceløft for begge virksomheder.
johnsen_boostly_01

Papirmarkedet er stadig i opbrud

Stora Enso annoncerede sidste år, at de ville sælge fire ud af fem papirfabrikker. Nu laver de lidt om i den beslutning. I Holland er papirfabrikken Crown van Gelder, som bl.a. laver inkjet-papir, begæret konkurs.
maxau

De seneste nyheder

Hexis udvider med ny salgskonsulent

Det er en erfaren konsulent, som bydes velkommen hos Hexis.
michael_dyg

Heidelberg fejrer ny printerserie med spritny DFE

Heidelberg benyttede deres ”Commercial Days” til at lancere tredje generation af Versafire tonerprinter-serien samt en helt ny digital front-end (DFE) overfor deres kunder.
Heidelberg_CD_01

Kodak styrker Prinergy i version 10

Kodak fortsætter med at forbedre ydeevnen, funktionaliteten og sikkerheden i deres workflowsoftware.
kodak prinergy

Nye produkter og ny direktør hos Horizon

Horizon Nordic havde ikke kun produktnyheder med på Sign&Print-messen, men også en ny administrerende direktør.
Horizon-01