Årets bedste kåret ...

PUBLICERET: 22 September 2017
OPDATERET: 22 September

Årets bedste stand samt årets bedste nyhed inden for hver af de tre kategorier – Sign, Print og Pack – blev kåret af publikum på den netop afholdte messe i Odense. Konkurrencen var arrangeret af Print og Medier og gav publikum mulighed for at vælge blandt de kandidater, som udstillerne havde opstillet i konkurrencen.

I kategorien bedste stand var alle kandidater. Både Hexis og Macrodot trak mange stemmer med deres inddragende tilgang til standen, men i sidste ende var det Vink Plast, som for første gang deltog i Sign, Print & Pack, der løb med prisen. Om ideen bag standen fortæller Helle Houlberg Zepernich:

– Nøgleordet var det brede sortiment med massevis af produkter – præcis som når man går ind i en slikbutik. Derefter tog det ikke lang tid før foldbarhed blev omsat til lakridskonfekt, de mange akrylfarver blev til bolsjer, tapet og gulvfolie blev til candystore, Katz skiltekarton blev til kræmmerhuse og meget andet.

Som årets bedste print- og efterbehandlingsnyhed faldt valget på Zünd Scandinavias “Eye in the Sky”. Et højopløsningskamera og en software, der sammen automatisere og effektivisere processerne omkring skærebordet. Når emnerne placeres på skæreplanet aflæses hvilke emner der er tale om, hvordan de er placeret samt skæreinformationer, hvorefter skæringen igangsættes uden manuel indgriben.

Salgschef Martin Roed Nielsen (tv) og Anja Lindgaard Kristensen har de store smil på mens “Eye in the Sky” synes at svæve mellem dem.
Produktspecialist Peer Kaasgaard (tv), Key Account Manager Siv Larsen og direktør Kim Harris fra Vikiallo flankere det prisvindende Summa F-skærebord.

I kategorierne “bedste skilt- og udstillingsnyhed” samt “bedste emballagenyhed” var det en og samme leverandør, som løb med begge priser. Vikiallo havde indstillet deres Obelisk Foamplotter i skiltekategorien og Summa F skærebordet med buk- og fals i emballagekategorien.
Obelisk Foamplotteren kan skære i polystyren plader på op til 1200 mm x 650 mm x 100 mm. Den skærer med en varm tråd og kan skære bogstaver, logoer, figurer, emner til indretning og meget mere.
Summa F skærebordene kan køre job på op til 50 meter ved hjælp af transportbælte. Med Summa F kan du skære, gennemskære og lave bukkelinjer i folier, pap, plast og mange flere materialer.

Vi ønsker tillykke med sejren og på gensyn på Sign, Print & Pack 2019.

Læs videre

Print og Medier går sammen med Sign&Print

Efter at have arbejdet tæt sammen i syv år har Print og Medier og selskabet bag Sign&Print, AGI Publishing House, besluttet at lægge sig sammen. Så fremover kommer nyhedsbrevet, hjemmesiden og magasinet Print og Medier til at hedde Sign Print & Pack.
po

Ricoh femdobler indsatsen på Sign Print & Pack-messen

Med overtagelsen af Quadient har Ricoh valgt at femdoble den standplads på Sign Print og Pack-messen i Odense, som ellers var reserveret til Quadient. Jan Brændholt fra Ricoh fortæller, at de med det nye set-up har så meget at vise, at de lige nu er i gang med begrænsningens kunst.
RDK_quadient

Tag med på Burning Man og hør om 10 typer af innovation

Sign&Print i Odense den 14. og 15. september er lig med ny viden, ny inspiration og masser af nyheder fra udstillerne. På seminarscenen kan du blandt andet få en helt unik mulighed for et levende indblik i udbyttet at 7 kreative dage i Nevadas ørken.
Skærmbillede 2022-06-29 kl. 10.21.58

Kodak tilbyder alternativ skilteløsning til detailhandelen

Skiltning er en fuldstændig uomgængelig del af detailhandelen – fra indkøbscentre, modebutikker, supermarkeder og dagligvarebutikker til boligforbedringsbutikker, fødevarebutikker og mange andre detailforretninger. Som en del af butiksmiljøet og ofte som en del af butikkens indretning, udfylder skiltene forskellige funktioner.
kodak_ascend

De seneste nyheder

Åbent hus hos Mark Andy og Pulse

Torsdag den 26. september 2024 kan du tage med til Mark Andy i Polen for at opdage, hvordan PureTones farvesæt og Monolox aniloxsystemet skaber nye muligheder på en moderne flexomaskine.
Heidi_Pulse

Hurtig omstilling på veje- og etiketteringslinje

Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye  model Nova ES-E.
Espera_Linien

Gå ikke glip af Packnorth Award

Bidragene til årets Packnews Award kommer nu ind i en lind strøm. Det er fjerde gang, konkurrencen afholdes, og i år er prisoverrækkelsen tilbage på Scanpack-messen.
p-award_01

Addbrand overtager ICE Kuvert

Addbrand køber ICE Kuverts aktiver med virkning fra 1. august 2024. Dette skridt markerer også et generationsskifte, hvor Nanna Enemark ansættes hos Addbrand i København for at fortsætte med at servicere kunderne
ICE-Addbrand